Drogerie

Tierra Verde Univerzální čistič 1 l

Tierra Verde Univerzální čistič obsahuje saponin z mýdlových ořechů v bio kvalitě pro snadné čištění veškerých omyvatelných ploch, včetně dřevěných podlah.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 kusů produktů značky Tierra Verde v libovolné kombinaci získáte nejlevnější kus za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
155
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Tierra Verde Univerzální čistič 1 l

50154631

Úvod

Pro snadné čištění veškerých omyvatelných ploch, včetně dřevěných podlah a nábytku. Tierra Verde Univerzální čistič obsahuje saponin z mýdlových ořechů v bio kvalitě a přispívá k dokonalé čistotě Vaší domácnosti. Ideální pro každodenní úklid.

Hlavní vlastnosti:

  • k čištění veškerých omyvatelných ploch
  • vhodný pro každodenní úklid domácnosti
  • s obsahem saponinu z mýdlových ořechů

Složení

< 5 % neionický tenzid rostlinného původu, chelatační činidlo (EDDS), benzoan sodný, < 1 % extrakt z mýdlových ořechů, denaturovaný líh, xanthanová guma, přírodní pomerančová silice v bio kvalitě (Citrus sinensis), d-limonene


Použití

Při běžném zašpinění cca 3 polévkové lžíce (cca 50 ml) na 10 L vody. Při silném znečištění naneste na hadřík nebo houbičku a aplikujte neředěné.


Upozornění

H319 Způsobuje vážné podráždění očí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Po manipulaci důkladně omyjte ruce a zasažené části těla. Používejte ochranné brýle. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Obsahuje: d-limonen. Může vyvolat alergickou reakci.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.