Drogerie

Tierra Verde Žlučové mýdlo na skvrny 140 g

Tierra Verde Žlučové mýdlo na skvrny pomáhá odstranit všemožné nečistoty z oblečení i dalšího textilu. Odstraňuje skvrny od mastnoty, potu, trávy i krve.

55
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Tierra Verde Žlučové mýdlo na skvrny 140 g

50154629

Úvod

Přeborník na likvidaci skvrn od mastnoty, potu, trávy, krve, hlíny, ale i ovocných a zeleninových šťáv. Tierra Verde Žlučové mýdlo na skvrny pomáhá odstranit všemožné nečistoty z oblečení i dalšího textilu. Mýdlo je skvělé například také pro odstranění skvrn z pratelných látkových plen a látkových menstruačních vložek.

Hlavní vlastnosti:

  • pomáhá odstranit skvrny mnoha původů
  • určené pro čištění oblečení i jiného textilu
  • vhodné pro bílé i stálobarevné prádlo

Složení

> 30 % mýdlo (sodné soli mastných kyselin), < 5 % glycerin, žlučové enzymy


Použití

Navlhčíme textil v místě skvrny, naneseme mýdlo a promneme. Necháme cca 15 minut účinkovat, poté místo důkladně opláchneme nebo vypereme celý oděv. Pokud skvrna nezmizí celá, proces opakujeme.


Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte odděleně od hnojiv, bělicích a oxidujících prostředků. Skladujte na suchém místě s relativní vlhkostí do 75 % a teplotami mezi -5 a 30 °C. Nespotřebovaný obsah odstraňte do komunálního odpadu. Použitý obal po důkladném vyprázdnění odevzdejte do tříděného odpadu. Případný bílý práškový povlak na povrchu mýdla není na závadu - jedná se o vysrážený chlorid sodný (sůl).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.