Doplněk stravy

AVITA D3 K2 Liposomal Plus lipozomální roztok 200 ml

Značka: AVITA

Přípravek AVITA D3K2 Liposomal Plus obsahuje vitaminy D3 a K2 v tekuté lipozomální formě. Vitamin D3 přispívá ke zdraví kostí, zubů a normální činnosti svalů.

775

Cena za 100 ml: 387,50 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: AVITA D3 K2 Liposomal Plus lipozomální roztok 200 ml

50124140

Úvod

Vitaminy D3 a K2 v lipozomální formě pro zdravé kosti. Vitamin D3 je aktivní formou vitaminu D, kterou náš organismus dokáže vytvářet pomocí slunečního světla. Vitamin K2 v aktivní formě MK-7 podporuje fungování vitaminu D. Lipozomální forma umožňuje lepší vstřebatelnost a využitelnost pro organismus. Vitaminy D3 a K2 uzavřené v lipozomech se ve větší míře dostanou do krevního oběhu.

Jak působí vitamin D3 a K2?

Vitamin D3 (cholekalciferol) příznivě ovlivňuje normální stav kostí, svalů a zubů a je nezbytný pro správnou funkci imunitního systému. Přispívá k normálnímu vstřebávání a využití vápníku a fosforu. Vitamin K2 je důležitý zejména pro udržení normálního stavu kostí a normální srážlivost krve. Podporuje ukládání vápníku v kostech a napomáhá odstraňovat vápník z míst, kde jej nechceme, jako jsou arterie.

Proč volit lipozomální aplikaci?

Výhodou lipozomální aplikace je vysoká biologická dostupnost účinné látky pro lidský organismus. Lipozomální vitaminy jsou obaleny lipozomy neboli mikročásticemi tuku. Tento ochranný obal zabezpečí, že molekuly vitaminů se dostanou neporušené až do krve, odkud se snadno vstřebávají přímo do buněk. Zdrojem lipozomů (lipidů) je geneticky nemodifikovaný slunečnicový lecitin. S každou dávkou lipozomálních vitaminů tak zároveň dostanete do těla tuto cennou látku. Lecitin je základní stavební složkou buněčných membrán, vyskytuje se v důležitých tkáních (játra, mozek, srdce, svaly).


Dávkování

Užívejte 1x denně 5ml. Jednu dávku (1 čajovou lžičku) vylijte do 1dcl např. pomerančového džusu a vypijte. Chuť lipozomálních vitaminů se v džusu téměř úplně zneutralizuje.


Složení

Lecitin slunečnicový 1050 mg, cholekalciferol (D3) (2000) 50 μg (1000 % RVH), menachinon K2 MK-7 75μg (100 % RVH) v denní dávce.

Demineralizovaná voda, lecitin slunečnicový geneticky neupravený, vitamín D3 (cholekalciferol), vitamin K2 MK-7, (menachinon), antioxidant askorbát sodný, sorban draselný.

Konzervanty: neboť bez konzervace by měl výrobek trvanlivost jen několik dní, je nutné ho konzervovat. Na konzervaci jsme zvolili akceptován potravinářský konzervant. Sorban draselný se používá jako konzervant, zabraňující šíření plísní a kvasinek v potravinách a jen výjimečně může způsobit jemnou alergickou reakci u mimořádně citlivých lidí.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Před otevřením dostatečně protřepejte, po otevření uchovávejte v chladničce. Vitamin K2 by neměli užívat pacienti s léky na ředění krve, krátce po cévních příhodách a infarktech.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.