Péče o dítě

LOVI Buddy Bear Dudlík silikonový dynamický 0-3m 2 ks

Značka: LOVI

Symetrický dudlík se svítícím kroužkem pro kojence 0-3 měsíce. LOVI Buddy Bear Dudlík silikonový dynamický se prodlužuje a smršťuje v závislosti na rytmu sání dítěte.

139
Ušetříte 10%

Původní cena:  155 Kč  ·  sleva 16 Kč

Nejnižší cena před slevou: 155 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: LOVI Buddy Bear Dudlík silikonový dynamický 0-3m 2 ks

50120204

Úvod

Symetrický dudlík se svítícím kroužkem pro kojence 0-3 měsíce. LOVI Buddy Bear Dudlík silikonový dynamický byl vytvořen ve spolupráci s neurologopedy s cílem zajistit přirozený vývoj zubního patra, zubů a dásní dítěte. Jeho vykrojený štítek nebrání dítěti volně dýchat nosem. Otvory ve štítku umožňují cirkulaci vzduchu, nedovolí hromadění slin za štítkem a tím předcházejí podráždění citlivé pokožky na dětské pusince. Krabička slouží jako pouzdro na hygienické uchovávání dudlíků.

Dynamický dudlík® LOVI:

Dynamická gumička dudlíků LOVI je vyrobena z nestejnorodých vrstev silikonu, takže se prodlužuje a smršťuje v závislosti na rytmu sání dítěte. Její symetrický tvar připomíná matčinu bradavku. Velmi dobře odvzdušňuje a nedeformuje zubní patro dítěte, zabraňuje reflexu kousání do dudlíku a umožňuje přirozené polykání slin.*

Hlavní vlastnosti:

  • nenarušuje přirozený sací reflex
  • zabraňuje vzniku reflexu kousání do dudlíku
  • nebrání volnému dýchání nosem a polykání slin
  • s hygienickou krabičkou
  • kroužek ve tmě svítí
  • klinicky testován
  • neobsahuje BPA

Použití

Před prvním použitím dudlík z hygienických důvodů sterilizujte ve vařící vodě po dobu asi 5 minut. Po vychladnutí vytlačte zbylou vodu z dudlíku. Před každým použitím dudlík důkladně umyjte v teplé vodě. Nepoužívejte žádné antibakteriální ani chemické čistící přípravky. Nadměrné používání čisticích prostředků může způsobit poškození plastových dílů. Nikdy nenamáčejte dudlík do sladkých substancí ani léků – vystavujete dítě nebezpečí vzniku vady zubní skloviny. Dudlík používejte maximálně 1-2 měsíce, pak jej z hygienických a bezpečnostních důvodů vyměňte za nový. Pokud dudlík zapadne dítěti do úst, NEPROPADEJTE PANICE – dudlík je konstruován tak, že jej dítě nemůže spolknout a vy jej v takových případech můžete bezpečně vyjmout z úst. Dudlík vyjímejte co možná nejopatrněji.


Upozornění

Před každým podáním dítěti zkontrolujte kvalitu dudlíku. Vyzkoušejte kvalitu gumičky důkladným natažením všemi směry. Při prvních známkách poškození dudlík ihned vyhoďte a již dále nepoužívejte. Používejte pouze takové klipy a řetízky na dudlík, které odpovídají požadavkům normy EN12586. Nikdy nepřipevňujte dudlík na různé šňůrky, tkaničky či stužky oděvu. Dítě se může zadusit. Nenechávejte dudlík na přímém slunečním světle, v blízkosti tepelného zdroje nebo v dezinfekčních prostředcích déle, než je doporučováno – můžete způsobit oslabení gumičky dudlíku.


O značce

Kojení je ideální forma výživy, kterou si dítě instinktivně vybírá od chvíle narození. Proto je hlavním cílem značky LOVI ochrana sacího reflexu dítěte. Ve spolupráci s renomovanými odborníky na laktaci, neonatologii a neurologopedii značka LOVI přináší inovované výrobky, které jsou nenahraditelnými pomocníky kojících matek i výrobky pro alternativní krmení (láhve a savičky pro podávání odsátého mateřského mléka, dudlíky), které nenarušují sací reflex dítěte.

*Klinické testy byly provedeny na skupině 150 kojenců ve věku 0-18 měsíců ve specializovaných poradnách pod dohledem dětských sester, porodních asistentek a rodičů a potvrdily unikátní vlastnosti dynamického dudlíku® LOVI.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.