Péče o dítě

Canpol babies Láhev s potiskem AFRIKA 250 ml 1 ks

4.5

Kojenecká lahev se zvířátky a silikonovou savičkou s rychlým průtokem. Canpol babies Láhev s potiskem AFRIKA je vyrobena z kvalitního polypropylenu bez BPA.

79
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Canpol babies Láhev s potiskem AFRIKA 250 ml 1 ks

50089570

Úvod

Kojenecká lahev se zvířátky a silikonovou savičkou s rychlým průtokem. Canpol babies Láhev s potiskem AFRIKA 250 ml je vyrobena z kvalitního polypropylenu, který neobsahuje BPA. Lahev je lehká a bezpečná a splňuje nejvyšší požadavky kvality. Kolekce AFRIKA je dodávána ve třech variantách.

Hlavní vlastnosti:

  • silikonová savička s rychlým průtokem
  • neobsahuje BPA
  • objem 250 ml


Složení

Polypropylen + silikonová savička. Neobsahuje BPA.


Použití

Před prvním a každým dalším použitím lahev a všechny její díly důkladně umyjte a dezinfikujte. Savičku před prvním použitím z hygienických důvodů vyvařte 5 minut ve vařící vodě. Nedoporučujeme umývat lahev a savičku v myčce nádobí, protože používané mycí prostředky mohou způsobit poškození výrobku. Nepoužívejte žádné chemické antibakteriální prostředky. Před každým použitím zkontrolujte kvalitu savičky. Věnujte savičce zvýšenou pozornost poté, co dítěti vyrostou první zoubky. Vyzkoušejte kvalitu savičky důkladným natažením všemi směry. Při prvních známkách poškození savičky ihned vyhoďte a již dále nepoužívejte. Šroubovací víčko nedotahujte příliš silně, protože pak se savička nemůže správně odvzdušňovat. Zkontrolujte, zda pokrm nevytéká z pod šroubovacího víčka. Neděrujte a nezvětšujte otvory v savičce – můžete způsobit jeho zničení. Pokud ohříváte pokrm v mikrovlnné troubě, nezapomeňte, že lahev musí být otevřená.  Z hygienických a bezpečnostních důvodů doporučujeme vyměnit savičku max. po 2 měsících.


Upozornění

Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. Nikdy nepoužívejte savičku jako dudlík. Dlouhodobé i prodloužené sání tekutin může způsobit vady zubní skloviny dítěte. Vždy zkontrolujte teplotu podávaného pokrmu. Výrobek není hračka. Všechny díly výrobku uchovávejte mimo dosah dítěte. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.