Kosmetika

KORFF Perfect Balance Pleťový balzám 50 ml

Značka: KORFF
Produktová řada: Perfect Balance

KORFF Perfect balance Pleťový balzám obnovuje přirozenou rovnováhu pokožky. Intenzivně regeneruje, vyživuje a zpevňuje pleť. Pro suchou pleť.

1 390
Doprava zdarma

O produktu: KORFF Perfect Balance Pleťový balzám 50 ml

50124400

Úvod

Trápí Vás suchá až velmi suchá pleť? Vyzkoušejte KORFF Perfect balance Pleťový balzám s extraktem z pupečníku asijského. Balzám s rostlinnými výtažky a bambuckým máslem obnovuje přirozenou rovnováhu pokožky. Složení je obohacené olej z kamélie a olej z inca a výtažky z lupiny bílé a klanoprašky čínské. Intenzivně regeneruje a vyživuje pleť, která je po aplikaci pevnější, sjednocená a projasněná. Je ideální pro péči o suchou až velmi suchou pokožku.

Výsledek:

  • obnovuje přirozenou rovnováhu pokožky
  • regeneruje a vyživuje pleť
  • pleť je pevnější, sjednocená a projasněná

Použití

Aplikujte ráno a/nebo večer na perfektně čistou a suchou pokožku. Nanášejte krouživým pohybem, dokud se produkt nevstřebá.


O značce

TECHNOLOGIE – CITLIVOST – INOVACE. Značka KORFF dosáhla úspěchu u klientů především díky své vysoké kvalitě a farmaceutickým technologiím, respektujícím zdraví pokožky. Při výrobě produktů, které tak rádi používáte, je kladen důraz nejen na kvalitu, ale také na přísně střežené technologické procesy, které zaručují jedinečné účinky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.