Kosmetika

KORFF Supreme Tónující denní pleťový krém SPF20 50 ml

Značka: KORFF
Produktová řada: Supreme

KORFF Supreme Tónující denní pleťový krém s peptidy pro obnovu a zpevnění pleti během menopauzy. Navrací pleti pružnost, redukuje výskyt vrásek a sjednocuje tón pleti.

1 750
Doprava zdarma

O produktu: KORFF Supreme Tónující denní pleťový krém SPF20 50 ml

50124404

Úvod

Hledáte kvalitní pleťový krém pro každodenní obnovu a zpevnění pleti? Vyzkoušejte KORFF Supreme Tónující denní pleťový krém s peptidy pro pokožku, která prochází změnami během menopauzy a trpí ztrátou tonusu, pružnosti a jasu. Obsahuje pentapeptid 31 a výtažek z červené řasy, které bojují proti stárnutí pleti. Tónující krém má svěží, tekutou texturu a krásně sjednotí tón Vaší pleti, zvláčňuje pokožku a redukuje vrásky. Bambucké máslo a vitamíny F a B3 přispívají k posílení kožní bariéry a hydrataci pleti. Sluneční filtry SPF 20 působí proti fotostárnutí.

Výsledek:

  • sjednotí tón Vaší pleti
  • navrací pleti tonus, pružnost a jas
  • hydratuje, redukuje výskyt vrásek

O značce

TECHNOLOGIE – CITLIVOST – INOVACE. Značka KORFF dosáhla úspěchu u klientů především díky své vysoké kvalitě a farmaceutickým technologiím, respektujícím zdraví pokožky. Při výrobě produktů, které tak rádi používáte, je kladen důraz nejen na kvalitu, ale také na přísně střežené technologické procesy, které zaručují jedinečné účinky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.