Kosmetika

KORFF Supreme RR Krém na oční okolí 15 ml

Značka: KORFF
Produktová řada: Supreme

KORFF Supreme RR Krém na oční okolí s peptidy pro obnovu a zpevnění pleti během menopauzy. Redukuje výskyt vrásek, utlumí váčky, tmavé kruhy a známky únavy.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: KORFF Supreme RR Krém na oční okolí 15 ml

50124406

Úvod

Hledáte kvalitní oční krém pro každodenní obnovu a zpevnění pleti? Vyzkoušejte KORFF Supreme RR Krém na oční okolí s peptidy, který byl vytvořen pro pokožku procházející změnami způsobenými menopauzou a trpí ztrátou tonusu, pružnosti a jasu. Obsahuje pentapeptid 31, výtažek z červené řasy, které bojují proti stárnutí pleti. Redukuje výskyt vrásek a sjednocuje tón pleti. Krém má svěží texturu, která se rychle vstřebává. Bambucké máslo a vitamíny F a B3 přispívají k posílení kožní bariéry a hydrataci pleti. Ginkgo biloba a derivát kofeinu utlumí váčky, tmavé kruhy a známky únavy. Speciální kovový aplikátor dává příjemný pocit svěžesti.

Výsledek:

  • navrací pleti tonus, pružnost a jas
  • hydratuje, redukuje výskyt vrásek
  • utlumí váčky, tmavé kruhy a známky únavy

Použití

Aplikujte ráno a/nebo večer na dokonale očištěnou a suchou pleť. Nanášejte krouživým pohybem pomocí kovového aplikátoru, dokud se krém zcela nevstřebá.   


O značce

TECHNOLOGIE – CITLIVOST – INOVACE. Značka KORFF dosáhla úspěchu u klientů především díky své vysoké kvalitě a farmaceutickým technologiím, respektujícím zdraví pokožky. Při výrobě produktů, které tak rádi používáte, je kladen důraz nejen na kvalitu, ale také na přísně střežené technologické procesy, které zaručují jedinečné účinky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.