Doplněk stravy

DeVit Forte 1500 I.U. 22 ml 440 dávek

Olejová suspenze DeVit Forte obsahuje vitamin D3, který napomáhá zdravé imunitě a příznivě ovlivňuje stav kostí, zubů a činnost svalů. Pro děti od 3 let i dospělé.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: DeVit Forte 1500 I.U. 22 ml 440 dávek

50123097

Úvod

Vitamin D3 pro zdravou imunitu. Přípravek DeVit Forte ve formě chuťově neutrální olejové suspenze obsahuje vitamin D3 (cholekalciferol) s certifikovaným dávkovačem (1 dávka obsahuje 1500 I.U. vitaminu D3). Mohou ho užívat děti od 3 let i dospělí. Vitamin D3 vzniká v kůži působením slunečního záření. Zejména při dlouhodobém nedostatku slunečních paprsků je vhodné ho doplňovat potravou nebo doplňky stravy. Je důležitý nejen pro děti v období růstu, ale i pro seniory, ženy v menopauze nebo osoby se zvýšenou fyzickou aktivitou.

Hlavní vlastnosti vitaminu D:

  • je důležitý pro správnou funkci imunitního systému
  • přispívá k udržení normální funkce svalů a zdravých kostí a zubů
  • příznivě ovlivňuje hladinu vápníku v krvi
  • napomáhá normálnímu vstřebávání a využití vápníku a fosforu
  • podílí se na procesu dělení buněk

Dávkování

Děti od 3 let užívají 1 dávku denně po konzultaci s lékařem, obvykle k doplnění vitaminu D při jeho nedostatku. Dospělí užívají 1-2 dávky denně. Dávka může být podána přímo do úst nebo přidána do nápoje nebo pokrmu.

Před prvním použitím kapek DeVit® Forte je potřeba připravit dávkovač podle následujícího postupu: Držte přípravek ve svislé poloze a několikrát zatlačte pumpičku na doraz, dokud se neobjeví kapka. Následně pumpičku stiskněte ještě 2krát na doraz. Přípravek je tak připravený k použití a výše uvedený postup není potřeba opakovat. Při užívání vždy zatlačte pumpičku až na doraz, abyste měli jistotu, že bude podána celá dávka.


Složení

1 dávka obsahuje 37,5 µg - 1500 I.U. vitaminu D3, 750 % referenční hodnoty příjmu.

MCT olej (olej rostlinného původu bohatý na triglyceridy se středně dlouhým řetězcem), vitamin D3 (cholekalciferol).


Upozornění

Není určeno pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Neužívejte současně více přípravků s vitaminem D bez porady s lékařem/lékárníkem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.