Doplněk stravy

SINUPO Forte s Boswellií 20+20 tobolek

Značka: SINUPO

Přípravek SINUPO Forte s Boswellií obsahuje 5 rostlinných extraktů obohacených o boswellii, která podporuje zdraví dýchacích cest a vitamin C pro zdravou imunitu.

199

Cena za 1 kus: 4,98 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: SINUPO Forte s Boswellií 20+20 tobolek

50123883

Úvod

Sinupo Forte s boswellií obsahuje komplex extraktů z 5 léčivých bylin obohacený o boswellii a vitamin C. Prvosenka s boswellií podporují zdraví dýchacích cest. Vitamin C příznivě působí na imunitní systém, pomáhá chránit buňky před volnými radikály a přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. Přípravek mohou užívat dospělí a děti od 12 let.

Hlavní vlastnosti:

  • prvosenka jarní, bez černý a boswellie příznivě ovlivňují dýchací systém, prvosenka navíc zklidňuje hltan, krk a hlasivky
  • bez černý a sporýš lékařský napomáhají přirozené obranyschopnosti
  • hořec žlutý příznivě ovlivňuje trávení a osvěžuje tělo

Dávkování

Dospělí a mladiství nad 12 let užívají 2–3x denně 1 tobolku. Zapijte vodou.


Složení

Boswellie, prvosenka jarní, bez černý, sporýš lékařský, šťovík kyselý, hořec žlutý.

Boswellia serrata 30 % (20 mg beta-boswellových kyselin) 67 mg extraktu; hořec žlutý (Gentiana lutea) 4 mg extrakt (extr. poměr 5:1) je vyrobený z 20 mg byliny, prvosenka jarní (Primula veris) 11 mg extrakt (extr. poměr 5:1) je vyrobený z 55 mg byliny, šťovík kyselý (Rumex acetosa) 14 mg extrakt (extr. poměr 4:1) je vyrobený z 56 mg byliny, bez černý (Sambucus nigra) 4 mg extrakt (extr. poměr 10:1) je vyrobený z 40 mg byliny, sporýš lékařský (Verbena officinalis) 14 mg extrakt (extr. poměr 4:1) je vyrobený z 56 mg byliny, vitamin C (kyselina L–askorbová) 40 mg (150 % RHP - referenční hodnota příjmu) v jedné tobolce.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro těhotné a kojící ženy. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Může jako alergen obsahovat stopy sóje. Výrobek není určen pro děti mladší 12 let. V případě, že příznaky přetrvávají déle než 7–14 dní nebo se opakovaně vracejí, poraďte se s lékařem. Ukládejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.