Potraviny a nápoje

Zlatěnka lněná vláknina s chia 300 g

3.0

Zlatěnka lněná vláknina a chia je potravina s obsahem lněné vlákniny a chia semínek s příjemnou oříškovo-máslovou chutí. Lněná semínka příznivě ovlivňují trávení.

229

Cena za 100 g: 76,33 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Zlatěnka lněná vláknina s chia 300 g

50123909

Úvod

Zlato pro Vaše zažívání. Vláknina z lněného semene a chia semínka k obohacení Vašeho racionálního jídelníčku. Lněná semínka se lisují za studena bez přítomnosti světla, vzduchu a reaktivních kovů pro zachování maxima prospěšných látek. Zlatěnku využijete ve studené i teplé kuchyni. Můžete ji přidat do müsli, jogurtu, kaše nebo do domácího pečiva. Obsahuje 3 aktivní složky: vysoce kvalitní potravinovou vlákninu, omega-3 esenciální vícenenasycené mastné kyseliny (PUFA) a lignany. Neobsahuje lepek. Zlatěnku ocení zejména celiaci, diabetici, sportovci, vegani a vegetariáni pro doplnění potřebných živin a minerálů.

Hlavní vlastnosti lnu setého:

  • podporuje normální trávení
  • přispívá k normální funkci střevního traktu
  • napomáhá kontrole tělesné hmotnosti

Složení

Lněná vláknina (semeno lnu setého), semena chia.


Použití

2 čajové lžičky (10 g) denně. Doporučujeme rozmíchat a nechat nabotnat minimálně v 0,2 litru tekutiny.


Upozornění

Není vhodné pro děti. Těhotné a kojící ženy by se měly před užitím tohoto produktu poradit s lékařem kvůli hormonálním účinkům lignanů, které jsou v lněné vláknině obsaženy. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.