Kosmetika

StriVectin Super-C Retinol Brighten & Correct Vitamin C sérum na pleť 30 ml

Značka: STRIVECTIN

StriVectin Super-C Retinol Brighten & Correct redukuje známky únavy a stárnutí pleti. Rozjasňuje matnou a unavenou pleť. Vyhlazuje jemné linky a vrásky.

*Při nákupu nad 700 Kč sleva 10 % *Při nákupu produktů značky StriVectin v minimální hodnotě 700 Kč vč. DPH získáte slevu 10 %. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
1 450
Doprava zdarma

O produktu: StriVectin Super-C Retinol Brighten & Correct Vitamin C sérum na pleť 30 ml

50123651

Úvod

Nechte svou pleť rozzářit novým odlehčeným sérem s retinolem a vitaminem C! StriVectin Super-C Retinol Brighten & Correct kombinuje rozjasňující vitamin C, vyhlazující retinol + patentovanou molekulu niacinu NIA-114, která podporuje funkci ostatních složek. Stabilizovaná forma vitaminu C spolu s výtažkem z tropické třešně aceroly viditelně rozjasňují pokožku, která je matná a unavená. Retinol minimalizuje známky stárnutí, obnovuje pleť a vyhlazuje jemné linky a vrásky. První viditelné účinky pocítíte již po 6 týdnech používání! Vhodné pro ženy i muže od 20 let.

Pro viditelnou změnu pleti

Přípravky StriVectin pracují na bázi patentované technologie NIA-114 ™. Bylo klinicky prokázáno, že tato optimalizovaná forma vitaminu B3, posiluje bariéru pokožky a podporuje kosmetický efekt ostatních aktivních látek pro opravdu viditelný výsledek.

Proč si Super-C sérum zamilujete?

  • rozjasňuje a zdokonaluje matnou unavenou pleť
  • viditelně pleť zpevňuje a zlepšuje její pružnost
  • vyhlazuje vrásky a nerovnosti


Složení

Vitamin C, výtažek z aceroly, retinol, NIA-114™.


Použití

Používejte 2x denně na vyčištěnou pokožku obličej. Nechte důkladně zaschnout a poté můžete pokračovat Vaším obvyklým pleťovým krémem či nanést make-up.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.