Doplněk stravy

KLOUBUS 30 sáčků

Značka: KLOUBUS

Kloubus je doplněk stravy s bohatým komplexním složením pro podporu správné funkce kloubů a chrupavek. Instantní nápoj s grepovou příchutí.

690

Cena za 100 g: 255,56 Kč

Doprava zdarma

O produktu: KLOUBUS 30 sáčků

50123529

Kloubus. Udržte své klouby a chrupavky zdravé.

KLOUBUS obsahuje široké spektrum účinných látek pro dobrou funkci kostí a chrupavek

  • Benefity: ochrana a regenerace kloubní chrupavky, komplexní složení pro celý pohybový aparát
  • Hlavní složka: Glukosamin, Chondroitin, MSM, Vitamín C, Kolagenní peptidy
  • Určeno pro: muže i ženy, sportovce, těžce pracující, seniory
  • Forma: prášek s grepovou příchutí rozpustný ve vodě
  • Typ produktu: doplněk stravy
Kloubus. Vysoká vstřebatelnost. Certifikované složení. Svěží grepová příchuť. Jednoduché dávkování.

Doplněk stravy KLOUBUS s obsahem hydrolyzovaného kolagenu, glukosaminu, MSM, chondroitinu, kyseliny hyaluronové a bohatým komplexem dalších látek. Je vhodný především pro seniory, sportovce nebo těžce pracující osoby. Díky svému složení je jedním z nejsilnějších kloubních přípravků na trhu. KLOUBUS se vyrábí ve formě sypkého prášku, který po rozpuštění ve vodě překvapí příjemnou grepovou chutí. Je vyroben v České republice. Certifikováno Státním zdravotním ústavem v Praze.

Kloubus. 1 sáček denně  Doporučené dávkování je 1 sáček denně.  Obsah sáčku rozmíchat ve 250 ml pitné vody pokojové teploty a vypít.

Dávkování – 1 sáček denně

Doporučené dávkování je 1 sáček denně.

Obsah sáčku rozmíchat ve 250 ml pitné vody pokojové teploty a vypít.

Kloubus. Proč užívat kloubní výživu. Pravidelné užívání účinných látek v komplexní kloubní výživě pomáhá udržovat vodu v mezibuněčné hmotě chrupavek a tím zajišťuje její pružnost. Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro funkci krevních cév, kost

Hlavní složky

Kolagen – kolagenní peptidy

Kolagen – kolagenní peptidy

Kolagen je strukturální protein, jedna z nejdůležitějších stavebních látek v těle.
Zajištuje soudržnost a elasticitu všech pojivových tkání, včetně kůže, šlach, vazů, chrupavek a kostí. Hydrolyzovaný kolagen je získáván enzymatickou hydrolýzou, která snižuje velikost kolagenních peptidů, a tím zvyšuje lepší vstřebatelnost do organismu.

Glukosamin – glukosamin

Glukosamin – glukosamin

Glukosamin je tělu vlastní látka, která je hlavní složkou chrupavky. Stimuluje její buňky (chondrocyty) k syntéze základní stavební složky chrupavky. Hraje důležitou roli ve stavbě kloubů, vazů a šlach.

MSM – Methylsulfonyl methan

MSM – Methylsulfonyl methan

MSM je sloučenina síry, která se nachází v každé buňce lidského těla a je zvláště koncentrovaná v pokožce, vlasech, nervové tkáni a kloubech. Biologicky aktivní síra patří mezi nejdůležitější živiny pro naše tělo.

Vitamin C

Vitamin C

Vitamin C (Kyselina L-askorbová) patří k vitamínům rozpustným ve vodě, které si lidské tělo nedokáže samo syntetizovat. Proto je nutné vitamin C pravidelně doplňovat. V souvislosti se zdravým pohybovým aparátem, vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí a pro normální funkci chrupavek.

Složení

Hydrolyzovaný kolagen – kolagenní peptidy 5000 Da (vepřový), glukosamin sulfát 2KCl, MSM (methyl-sulfonyl methan), chondroitin sulfát, vitamin C (kyselina L-askorbová), mléčnan hořečnatý, mléčnan vápenatý, bromelain, l-leucin, hyaluronan sodný, mléčnan zinečnatý, D-biotin, vitamin D3 (cholekalciferol), regulátor kyselosti: kyselina citrónová, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný, barvivo: extrakt z červené řepy, sladidlo: sukralóza, aroma: grepové aroma.

Upozornění

Doplněk stravy se sladidly. Nepřekračujte doporučené dávkování. Doplněk stravy nenahrazuje pestrou vyváženou stravu a zdravý životní styl. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepoužívejte tento výrobek, trpíte-li alergií na kteroukoliv jeho složku. Není učeno dětem. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Nevhodné při současném užívání léků proti srážlivosti krve. Nevhodné při zvýšené citlivosti na korýše a rybí bílkoviny. 

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.