Doplněk stravy

Dologran pro děti DOLOGRÁNCI Vitamin Imun 60 cucavých tablet

Značka: DOLOGRAN

Dologránci Vitamin Imun jsou cucavé tablety s obsahem betaglukanu, vápníku, hořčíku vitaminu C a D a vitaminy skupiny B.

185

Cena za 1 kus: 3,08 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dologran pro děti DOLOGRÁNCI Vitamin Imun 60 cucavých tablet

50123295

Úvod

Dologránci Vitamin Imun je doplněk stravy ve formě cucavých tablet pro děti od 3 let. Obsahuje Betaglukany z Hlívy ústřičné a vyvážený poměr vápníku a hořčíků. Vitaminy C, D3, B6, B12, B9 přispívají ke správné imunitě.  Vitamín D podporuje vstřebávání vápníku a přispívá k normální hladině vápníku v krvi.

Hlavní složky:

  • Vápník je potřebný pro udržení normálního stavu kostí a zubů a přispívá k normální činnosti svalů.
  • Hořčík přispívá k normální činnosti svalů a k normální činnosti nervové soustavy a psychické činnosti, přispívá také ke snížení míry únavy a vyčerpání.
  • Vitamin D3 přispívá k normálnímu vstřebávání vápníku a k jeho normální hladině v krvi, přispívá k normálnímu stavu kostí a zubů, přispívá k normální funkci imunitního systému a k udržení normální činnosti svalů.
  • Vitamin C přispívá k správné funkci imunitního systému, ke snížení míry únavy a vyčerpání, chrání buňky před oxidativním stresem, přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí, chrupavek, dásní. Vitamin c zvyšuje vstřebávání železa.
  • Vitaminy B6, B9 a B12 přispívají ke správné funkci imunitního systému, k normální činnosti nervové soustavy a psychické činnosti, přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání, k normální tvorbě červených krvinek.

Dávkování

Děti od 3let: 2 tablety denně rozpustit v ústech.


Složení

Plnidla (sorbitol, maltodextrin, kukuřičný škrob), uhličitan vápenatý, inulin, hydrogenuhličitan sodný, hydroxid hořečnatý z moře, kyselina askorbová, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), sladidla (xylitol a sukralóza), Betaglukany z hlívy ústřičné, sušená pomerančová šťáva, přírodní aroma pomeranč, protispékavá látka (stearan hořečnatý), vitamin B3 (nikotinamid), vitamin E (DL-tokoferylacetát), vitamin B5 (pantothenan vápenatý), vitamin B6 (pyridoxin), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B1 (thiamin), kyselina listová, vitamin D3 (cholekalciferol), vitamin B12 (kyanokobalamin).


Upozornění

Doplněk stravy se sladidly. Není určeno pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování, uchovávejte mimo dosah dětí a pamatujte, že doplňky stravy nejsou náhradou pestré a vyvážené stravy. Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě do 25 °C. Po otevření spotřebujte do 60 dní. Tablety obsahují přírodní složky, které mohou mít různorodá zbarvení.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.