Doplněk stravy

Generica Probicus® + vitamin D3 9 ml

Značka: GENERICA

Přípravek Probicus + vitamin D₃ obsahuje živé bakteriální kultury Lactobacillus a Bifidobacterium doplněné vitaminem D3, který příznivě ovlivňuje imunitní systém.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Generica Probicus® + vitamin D3 9 ml

50124779

Úvod

Živé lyofilizované bakterie mléčného kvašení Lactobacillus reuteri a Bifidobacterium lactis obohacené vitaminem D3 ve formě kapek pro děti od 3 let i dospělé. Laktobacily a bifidobakterie (probiotika) se vyskytují v zažívacím traktu a tvoří přirozenou střevní mikroflóru. Ta ovlivňuje trávení i zdraví organismu. K narušení rovnováhy střevní flóry může dojít např. užíváním antibiotik, změnou stravy nebo prostředí při cestování. Vitamin D3 je přirozeně se vyskytující forma vitamínu D, která vzniká v kůži působením slunečního záření. Vitamin D přispívá k udržení normální funkce svalů a zdravých kostí a zubů, napomáhá správné funkci imunitního systému a příznivě ovlivňuje hladinu vápníku v krvi.

Hlavní výhody:

  • obsažené bakterie jsou lyofilizované a vzájemně kompatibilní
  • byly zpracovány kvalitní ochrannou technologií Bio-support ™, která zajistí jejich životaschopnost v gastrointestinálním traktu a účinnost
  • bakterie jsou uloženy ve víčku a do nosiče (oleje) se dostanou až v době otevření, což maximalizuje jejich životnost
  • obsahuje vitamin D3 z přírodního zdroje – z vlny ovcí, v triglyceridech se středně dlouhým řetězcem
  • pro děti od 3 let i dospělé

Dávkování

Děti od 3 let užívají 8 kapek (značka na kapátku 0,32 ml) denně po jídle. Dospělí užívají 16 kapek denně po jídle. Před každým použitím důkladně protřepejte!


Složení

Bifidobacterium lactis LAFTI® B94, Lactobacillus reuteri Rosell®-444 0,2 x 109 CFU (počet živých mikroorganismů-Colony Forming Units), vitamin D3 10 µg (400 I.U.) (200 % referenční výživové hodnoty) v 8 kapkách.

Nosič: triglyceridy se středně dlouhým řetězcem; bakteriální kultury: Bifidobacterium lactis LAFTI® B94, Lactobacillus reuteri Rosell®-444; maltodextrin, cholekalciferol (vitamin D3).


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Neobsahuje mléko (laktózu), lepek ani sójové složky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.