Doplněk stravy

Liftea Liposomální vitamín C příchuť jahoda 250 ml

Značka: LIFTEA

Liftea Liposomální vitamín C příchuť jahoda je doplněk stravy v tekuté formě, která zajišťuje optimální vstřebávání aktivní látky.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Liftea Liposomální vitamín C příchuť jahoda 250 ml

50134092

Úvod

Vysoký obsah vitamínu C pro podporu imunity. Liftea Liposomální vitamín C je doplněk stravy v tekuté formě s jahodovou příchutí. Liposomy jsou drobné kapénky, jejichž polopropustný obal zajišťuje optimální vstřebávání aktivní látky do krve. Vitamín C se podílí na správném fungování imunitního systému, a také přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. V přípravku je v liposomální formě obsažen i vitamín E, který stejně jako vitamin C, přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Vitamin C:

  • podporuje imunitní systém
  • přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání
  • přispívá k normálnímu energetickému metabolismu
  • pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem
  • podporuje normální činnost nervové soustavy
  • přispívá k normální psychické činnosti
  • přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí, chrupavek, kůže a zubů

Dávkování

Dospělí: 5 ml (1 000 mg vitamínu C). Děti od 6 let: 2 ml (400 mg). Děti od 3 až 6 let: 1 ml (200 mg vitamínu C). Odměřenou dávku rozmíchejte ve vodě. K dávkování použijte přiloženou odměrku. Po otevření uchovávejte v chladničce při teplotě 4 – 8 °C a spotřebujte do 1 měsíce.


Složení

Voda, vitamín C (kyselina askorbová), emulgátor: slunečnicový, lecitin, aroma jahoda, vitamín E (DL-a-tokoferyl), sladidlo: steviol glykosidy a sukralóza, konzervant: sorban draselný. Obsah v doporučené denní dávce 5 ml: Vitamín C 1 000 mg (1 250 % RHP), slunečnicový lecitin 1 000 mg (RHP není stanoveno), vitamín E 3 mg (25 % RHP). RHP – referenční hodnota příjmu.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidly. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.