Kosmetika

SwissMedicus Herbal face mask AntiAge 17 ml x 12 ks

SwissMedicus Herbal face mask AntiAge s koenzymem Q10 a přírodním SwissNutriComplexem pomáhá v boji proti prvním vráskám a hydratuje pleť.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: SwissMedicus Herbal face mask AntiAge 17 ml x 12 ks

50124306

Úvod

Dopřejte své pleti co nejdéle trvající mladistvý vzhled. Vyzkoušejte i Vy bylinnou masku s koenzymem Q10 a přírodním SwissNutriComplexem, která v sobě skrývá sílu bylin a rostlin pro vypnutí a hydrataci pleti. SwissMedicus Herbal face mask AntiAge dále obsahuje zvlhčující panthenol a báječný Matrixyl, který pomáhá stimulovat tvorbu kolagenu pro podporu mladistvého vzhledu pleti. Maska obsahuje také extrakty z jírovce, vilínu, tygří trávy, mořské řasy a regenerační extrakt z bílého a modrého lotosu.

Výsledek:

  • pomáhá v boji proti prvním vráskám
  • nádherně hydratuje a regeneruje pleť
  • přispívá k vypnutí a vyhlazení pleti
  • zanechává pleť vyživenou a zářivou
  • poskytuje pleti ochranu před vnějšími vlivy

Složení

Koenzym Q10, panthenol, Matrixyl, extrakty čistě přírodního původu z jírovce, vilínu, tygří trávy, mořské řasy a extrakt z bílého a modrého lotosu.


Použití

Vyčistěte pleť a naneste masku rovnoměrně na celý obličej a dekolt (vyhněte se očnímu okolí a rtům). Masku nechte působit 10 minut. Zbytky masky setřete pomocí navlhčeného kosmetického tamponu.


Upozornění

Určeno pro zevní použití. Zabraňte styku s očima, sliznicemi a poraněnou pokožkou. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepoužívat pro děti do 3 let. Skladujte v suchém prostředí a při pokojové teplotě. Vzácně se může vyskytnout alergická reakce na některou z bio-aktivních složek přípravku. V takovém případě je nutné přerušit aplikaci a při přetrvávajících potížích vyhledat lékaře.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.