Potravina pro zvláštní lékařské účely

BEBA EXPERTpro Sensitive 800 g

Značka: BEBA

BEBA EXPERTpro Sensitive je speciální kojenecké mléko určené pro řízenou dietní výživu při zácpě a drobných zažívacích potížích, a je vhodné pro kojence od narození.

659

Cena za 100 g: 82,38 Kč

Doprava zdarma

O produktu: BEBA EXPERTpro Sensitive 800 g

50147143

Úvod

BEBA EXPERTpro Sensitive je speciální kojenecké mléko určené pro řízenou dietní výživu při zácpě a drobných zažívacích potížích, a je vhodné pro kojence od narození. Obsahuje probiotické bakterie L. reuteri, které se nacházejí ve střevní mikroflóře kojených dětí a částečně hydrolyzovanou bílkovinu získanou ze syrovátky speciálním procesem OPTIPRO® HA.

Hlavní vlastnosti

  • pro kojence od narození
  • obsahuje bakterie mléčného kvašení L. reuteri
  • s hydrolyzovanou mléčnou bílkovinou

Složení

LAKTÓZA (z MLÉKA), rostlinné oleje (slunečnicový s vysokým obsahem kyseliny olejové, řepkový nízkoerukový, slunečnicový), bramborový škrob, enzymaticky hydrolyzované bílkoviny MLÉČNÉ SYROVÁTKY, GALAKTOOLIGOSACHARIDY (z MLÉKA), minerální látky (chlorid draselný, glycerofosforečnan vápenatý, chlorid hořečnatý, selenan sodný, vápenaté soli kyseliny fosforečné, chlorid vápenatý, chlorid sodný, síran železnatý, síran zinečnatý, síran měďnatý, síran manganatý, jodid draselný,), cholin bitartát, fruktooligosacharidy, olej z Mortierella Alpina, olej z mikrořas Schizochytrium sp., L-arginin, vitamíny (L-askorbát sodný, DL-α-tokoferyl-acetát, nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, retinyl-acetát, thiamin-mononitrát, riboflavin, pyridoxin-hydrochlorid, kyselina listová, fyllochinon, cholekalciferol, D-biotin, kyanokobalamin), L-histidin, L-thyrosin, bakterie mléčného kvašení (Limosilactobacillus reuteri DSM 17938*; 8,9 x 107 KTJ /100 g prášku na konci minimální trvanlivosti), taurin, inositol, nukleotidy (cytidin-5´-monofosforečná kyselina, sodné soli uridin-5´-fosforečné kyseliny, adenosin-5´-fosforečná kyselina, sodné soli guanosin-5´-fosforečné kyseliny), L-karnitin. *Licence BioGaia AB. ALERGENY JSOU VYPSÁNY VELKÝMI PÍSMENY. 


Použití

  • Před přípravou kojenecké výživy si důkladně umyjte ruce.
  • Kojeneckou láhev, uzávěr a savičku důkladně vymyjte a vyvařte 5 minut.
  • Pět minut povařte pitnou vodu vhodnou pro kojence a nechte ochladit.
  • Polovinu převařené vody (viz tabulka), ochlazené asi na 40 °C, vlijte do láhve. Teplota vody nad 45 °C ničí bakterie mléčného kvašení!
  • Přiloženou odměrkou odměřte prášek (viz tabulka) a nasypte do láhve. Prášek v odměrce musí být vždy zarovnaný! Používejte pouze přiloženou odměrku.
  • Nedávejte více nebo méně prášku, než udává tabulka. Neměňte poměr prášku a vody bez porady s lékařem!
  • Důkladně protřepte.
  • Doplňte láhev převařenou vodou do požadovaného množství (viz tabulka) a ještě jednou dobře protřepte, aby se prášek rozpustil.
  • Zkontrolujte teplotu připravené výživy kápnutím na vnitřní stranu zápěstí a ihned podávejte.
  • Připravujte vždy jen 1 dávku a neuchovávejte nedojedené porce.
  • Po každém použití obal důkladně uzavřete a skladujte v suchu v pokojové teplotě.
  • Spotřebujte do 4 týdnů od otevření.

Dávkování

1 Používejte pouze přiloženou odměrku. 2 Převedení na jiný druh kojeneckého mléčného přípravku, jakož i zavedení nemléčného příkrmu, provádějte pouze v souladu s doporučením dětského lékaře.


Upozornění

Potravina pro zvláštní lékařské účely. BEBA EXPERTpro Sensitive je vhodná jako jediný zdroj výživy pro kojence od narození. Měla by být podávána na základě doporučení lékaře nebo kvalifikovaného odborníka v oblasti dětské výživy. Výrobek nepodávejte kojencům s alergií na mléčné bílkoviny s galaktosémií. Pro zdraví kojenců je důležité důsledné dodržování návodu na přípravu i uvedených doporučení. Při krmení vždy držte dítě v náručí, neponechávejte ho bez dohledu, jinak může dojít k vdechnutí výživy a zalknutí.

Důležité upozornění: Dlouhodobé kojení je pro dítě nejlepší způsob výživy, proto mu dáváme přednost před výrobky kojenecké výživy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.