Doplněk stravy

Pharma Activ OSTEO MAX FORTE 1200 mg 90 tablet

Pharma Activ OSTEO MAX FORTE 1200 mg obsahuje vitamin D a Aquamin™, který je zdrojem přírodního vápníku. Vápník je potřebný pro udržení normálního stavu kostí.

285

Cena za 1 kus: 3,17 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: Pharma Activ OSTEO MAX FORTE 1200 mg 90 tablet

50123913

Úvod

Doplněk stravy s vitaminy D a K a vápníkem pro silné zdravé kosti a svaly. Pharma Activ OSTEO MAX FORTE 1200 mg obsahuje aktivní složku Aquamin™, která je zdrojem přírodního vápníku a dalších minerálů. Vápník je potřebný pro udržení normálního stavu kostí a zubů a přispívá k normální činnosti svalů. Přípravek dále obsahuje vitamin D, který je pro využitelnost vápníku v těle nezbytný. Vitamin D podporuje vstřebávání vápníku a fosforu a je také důležitý pro správnou funkci imunitního systému.

Co je Aquamin™?

Aquamin™ je unikátní mořský komplex, který obsahuje vápník, hořčík a dalších až 74 minerálů. Vápník pocházející z Aquaminu™ je ze 100% organický a přírodní. Je získáván z mineralizovaných mořských řas rodu Lithothamnion sp. pocházejících ze dna Atlantického oceánu.

Hlavní vlastnosti:

  • vápník, vitamin D a vitamin K přispívají k udržení normálního stavu kostí
  • vitamin D napomáhá normálnímu vstřebávání a využití vápníku
  • vitamin D podporuje funkci imunitního systému
  • vápník a vitamin K přispívají k normální srážlivosti krve
  • vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí a chrupavek

Dávkování

Užívejte 1x denně 1 tabletu. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.

 


Složení

Složení: plnidlo (mikrokrystalická celulóza), uhličitan vápenatý (Aquamin™ – zmineralizované mořské řasy rodu Lithothamnion sp.), kyselina L-askorbová (Vitamín C), Pyridoxin hydrochlorid (Vitamín B6), menachinon (Vitamín K2 MK7), cholekalciferol (Vitamín D3), Kyanokobalamin (Vitamín B12), protispékavá látka (stearan hořečnatý, talek). Výrobek je vhodný pro vegetariány a vegany.

Aktivní látky v jedné tabletě 1200 mg: Aquamin™ – zmineralizované mořské řasy rodu Lithothamnion sp. (uhličitan vápenatý) 160 mg 20 %*, Vitamín C (kyselina L-askorbová) 60 mg 75 %*, Vitamín B6 (Pyridoxin hydrochlorid) 3 mg 214 %*, Vitamín K2 MK7 (menachinon) 0,1 mg 133 %*, Vitamín D3 (cholekalciferol) 0,025 mg 500 % 1000 I.U., Vitamín B12 (Kyanokobalamin) 0,0025 mg 100 %*; * % referenční hodnoty příjmu.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let. Těhotné a kojící ženy užívají po dohodě s lékařem. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.