Biocidní přípravky, repelenty

Virostop dezinfekční gel 200 ml

Značka: VIROSTOP

Gel k dezinfekci rukou po umytí i k ryché očistě bez použití vody. Ničí 99,9 % bakterií a virů. S rostlinnými extrakty a vitaminem E pro péči o pokožku.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Virostop dezinfekční gel 200 ml

50120259

Úvod

Antibakteriální a virucidní gel na ruce s alkoholem a rostlinnými extrakty pro péči o pokožku. Pokud se pohybujete na veřejnosti, ne vždy je k dispozici voda mýdlo. Mějte v záloze své řešení! Virostop gel na ruce ničí 99,9 % bakterií a virů. Je určený k dezinfekci rukou po umytí a zejména před jídlem. Zajistí rychlou hygienu rukou i bez použití vody na cestách, zvláště ve veřejné dopravě nebo při nákupech. Gel obsahuje výtažek z cistu krétského, který působí jako přírodní antioxidant a zároveň vytváří na pokožce ochranný film. Hydratační složky Aloe vera a vitamin E předcházejí vysušení pokožky.

Hlavní vlastnosti:

  • rychlá dezinfekce rukou bez použití vody
  • dokončení hygieny rukou po umytí
  • s Aloe vera a vitaminem E pro jemnou pokožku

Složení

Ethanol, Aqua, Glycerin, Carbomer, Triethanolamine, Tocopheryl acetate, Benzalkonium chloride, Cistus Creticus extract, Aloe Barbadensis, Maltodextrin, Parfum.


Použití

Malé množství gelu vytlačte do dlaní a důkladně roztírejte po celém povrchu rukou, dokud nejsou zcela suché.


Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí. Uchovejte mimo dosah tepla, horkých povrchů, jisker, otevřeného ohně a jiných zdrojů zapálení. Nekuřte. Po požití: vypláchněte ústa. Nevyvolávejte zvracení. PO ZASÁHNUTÍ OČÍ: Několik minut je opatrně vyplachujte vodou. Když používáte kontaktní čočky a je to možné, odstraňte je. Pokračujte ve vyplachování.

Používejte biocidy bezpečným způsobem. Před použitím si vždy přečtěte označení a informace o přípravku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.