Doplněk stravy

Boiron Osmobiotic Flora 12 sáčků

Značka: BOIRON

Boiron Osmobiotic Flora obsahuje kombinaci dvou probiotických mikrobiálních kmenů. Speciální technologie zajišťuje efektivní transport do místa působení.

225

Cena za 100 g: 1 171,88 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Boiron Osmobiotic Flora 12 sáčků

50124789

Úvod

Doplněk stravy s probiotiky pro dospělé. Boiron Osmobiotic Flora 12 sáčků obsahuje kombinaci dvou pečlivě vybraných a prověřených mikrobiálních kmenů: Bifidobacterium animalis subsp. lactis BS01 (LMG P-21384) a Lactobacillus casei LC03 (DSM 27537). Speciální technologie přípravku se zaměřuje na efektivní transport probiotik do místa působení.

Technologie mikroenkapsulace

Obsažené mikrobiální kmeny jsou obalené lipidovou vrstvou, která jej chrání při průchodu kyselým žaludečním prostředím. Díky této technologii mikroenkapsulace se dostane větší množství životaschopných mikroorganismů do střeva.

Hlavní vlastnosti:

  • obsahuje 2 probiotické kmeny
  • zajišťuje efektivní transport do střeva
  • sáčky k rozpuštění ve vodě


Dávkování

Užívejte 1x denně 1 sáček, nejlépe mezi jídly. Sáček rozpusťte ve studené nebo vlažné vodě. Užívejte po dobu 12 dnů. V případě potřeby lze zopakovat.


Složení

Plnidlo: maltodextrin; mikroenkapsulované mikrobiální kmeny: Bifidobacterium animalis subsp. lactis BS01 (LMG P-21384) - 2 miliardy v každém sáčku, Lactobacillus casei LC03 (DSM 27537) - 1 miliarda v každém sáčku; protispékavá látka: oxid křemičitý.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nevhodné pro děti. Před použitím tohoto přípravku se musí těhotné a kojící ženy poradit se svým lékařem nebo lékárníkem. Doporučujeme osobám s vážnou imunitní nedostatečností nebo chronickým onemocněním, aby se před použitím tohoto přípravku poradily se svým lékařem nebo lékárníkem. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.