Kosmetika

A-Derma Exomega Control Emolienční balzám 200 ml + Dermalibour Reparační krém 15 ml

Značka: A-DERMA
Produktová řada: Exomega

Výhodné balení dvou pečujících produktů od značky A-Derma pro suchou, podrážděnou a atopickou pokožku. Pro okamžitý pocit úlevy a zklidnění.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: A-Derma Exomega Control Emolienční balzám 200 ml + Dermalibour Reparační krém 15 ml

50124086

Úvod

Výhodné balení dvou pečujících produktů od značky A-Derma, které jsou speciálně určené pro suchou, podrážděnou a atopickou pokožku. Balení konkrétně obsahuje A-Derma Exomega Control Emolienční balzám 200 ml a A-Derma Dermalibour Reparační krém 15 ml. Dopřejte své pokožce okamžitý pocit úlevy a zklidnění díky těmto produktům i Vy.  

Péče o suchou a podrážděnou pokožku se sklonem k atopii 

  • A-Derma Exomega Control Emolienční balzám zmírňuje svědění a zklidňuje pokožku díky svým jedinečným hydratačním schopnostem. Posiluje přirozenou obranu pleti a chrání ji před vnějším podrážděním. Po používání emolienčního balzámu bude Vaše pokožka jemná a hebká. Balzám je bez parfemace a je vhodný pro děti již od narození.
  • A-Derma Dermalibour Reparační krém díky komplexu mědi a zinku pomáhá čistit, zklidnit a obnovovat podrážděnou pokožku. Poskytuje pleti okamžitý pocit úlevy. Vhodný pro kojence, děti i dospělé. Bez parfemace 

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.