Kosmetika

Dr.Hauschka MED Labimint Akutní péče o rty 5 ml

Produktová řada: MED

Dr.Hauschka MED Labimint Akutní péče o rty pěstí jemnou pokožku rtů při vzniku puchýřků a oparů. Speciálně určená pro suché a popraskané rty.

219
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dr.Hauschka MED Labimint Akutní péče o rty 5 ml

50058486

Úvod

Chladivá péče pro suché a popraskané rty. Dr.Hauschka MED Labimint Akutní péče o rty pěstí jemnou pokožku rtů při vzniku puchýřků a oparů. Díky obsaženým šťávám z měsíčku a třapatky péče rty regeneruje. Zároveň pomáhá uvolnit napětí a brnění. Jojobový olej činí rty sametově hebké a mátový olej poskytuje zvláště při pocitech napětí příjemně chladivou svěžest. Ideální pro rty, které jsou namáhané sluncem, větrem či extrémními teplotami.

Výsledek:

  • pomáhá uvolnit napětí a brnění suchých a popraskaných rtů
  • poskytuje rtům příjemně chladivou svěžest
  • dokonale pokožku rtů hýčká a pěstí
  • přispívá k sametově hebkým rtům
  • rychle se vstřebává

Složení

Jojobový a mátový olej, glycerin a výtažky z měsíčku a třapatky.


Použití

Již při prvním pocitu napětí a brnění naneste péči na pokožku rtů.


O značce

Značka Dr.Hauschka byla založena v roce 1967 Rudolfem Hauschkou, který při vývoji kosmetických přípravků zúročil své poznatky z homeopatie. Výrobky Dr.Hauschka obsahují především pečlivě vybrané výtažky z bylin pěstovaných v takzvaných biodynamických zahradách. Značka Dr.Hauschka zaručeně zaujme všechny, kteří mají blízko k antroposofické medicíně, upřednostňují kvalitní přírodní kosmetiku za příznivé ceny a chtějí osobně vyzkoušet účinky produktů biodynamického zemědělství.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.