Dentální hygiena

Dr.Hauschka MED Zubní pasta Sole Sensitiv 75 ml

Produktová řada: MED

Jemná, avšak důkladná péče o citlivé zuby s obnaženými zubními krčky. Dr.Hauschka MED Zubní pasta Sole Sensitiv pomáhá zpevnit dásně a pečuje o ústní dutinu.

NAVÍC Dr.Hauschka Krém na ruce 50 ml Při nákupu produktů značky Dr.Hauschka v minimální hodnotě 999 Kč získáte NAVÍC Dr.Hauschka Krém na ruce 50 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
125
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Dr.Hauschka MED Zubní pasta Sole Sensitiv 75 ml

50052726

Úvod

Jemná, avšak důkladná péče o citlivé zuby s obnaženými a choulostivými zubními krčky. Dr.Hauschka MED Zubní pasta Sole Sensitiv pomáhá zpevnit dásně, pečuje o ústní dutinu a předchází dalšímu opotřebení. Neboť nejlepší­ ochranou proti plaku a následně zubní­mu kameni a kazu jsou čisté zuby, pevné dásně a posí­lená ústní sliznice.

Výsledek:

  • pečuje o ústní­ dutinu
  • zajišťuje čisté zuby
  • pomáhá zpevnit dásně

Složení

Solanka, éterické oleje a výtažky z vilínu.


Použití

Čistěte zuby jemnými krouživými pohyby po dobu 2 minut.


O značce

Značka Dr.Hauschka byla založena v roce 1967 Rudolfem Hauschkou, který při vývoji kosmetických přípravků zúročil své poznatky z homeopatie. Výrobky Dr.Hauschka obsahují především pečlivě vybrané výtažky z bylin pěstovaných v takzvaných biodynamických zahradách. Značka Dr.Hauschka zaručeně zaujme všechny, kteří mají blízko k antroposofické medicíně, upřednostňují kvalitní přírodní kosmetiku za příznivé ceny a chtějí osobně vyzkoušet účinky produktů biodynamického zemědělství.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.