Kosmetika

Dr.Hauschka Pleťové čisticí mléko 145 ml

Dr.Hauschka Pleťové čisticí mléko rozpouští a absorbuje make-up, nastřádané nečistoty a zanechává na pokožce hedvábný a pěstěný pocit.

515
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dr.Hauschka Pleťové čisticí mléko 145 ml

50047827

Úvod

Péče určená k odličování a čištění extrémně suché a citlivé pleti. Dr.Hauschka Pleťové čisticí mléko rozpouští a absorbuje make-up i oční líčidla, nastřádané nečistoty a zanechává na pokožce hedvábný a pěstěný pocit. Složení plné jojobového a mandlového oleje, úročníku a speciálních obilných výtažků chrání a posiluje funkce pokožky a zároveň udržuje její ochranný lipidový plášť v rovnováze. Čisticí mléko je navíc ukryto v luxusní lahvičce, která se ve Vaší koupelně bude nádherně vyjímat.

Výsledek:

  • dokonale čistí a pěstí pokožku
  • rozpouští a absorbuje make-up i oční líčidla
  • zanechává pokožku krásně čistou a jemnou

Složení

S jojobovým a mandlovým olejem, s výtažky z úročníku, a glycerinem.


Použití

K odstranění očních líčidel a rtěnky aplikujte malé množství na navlhčený a vymačkaný vatový tamponek, lehce rozetřete a lehkými tahy líčidla odstraňte. Pro odstranění make-upu navlhčete obličej, prsty naneste čistící mléko a emulgujte. Na závěr mléko odstraňte pomocí vlhké houbičky nebo žínky.


O značce

Značka Dr.Hauschka byla založena v roce 1967 Rudolfem Hauschkou, který při vývoji kosmetických přípravků zúročil své poznatky z homeopatie. Výrobky Dr.Hauschka obsahují především pečlivě vybrané výtažky z bylin pěstovaných v takzvaných biodynamických zahradách. Značka Dr.Hauschka zaručeně zaujme všechny, kteří mají blízko k antroposofické medicíně, upřednostňují kvalitní přírodní kosmetiku za příznivé ceny a chtějí osobně vyzkoušet účinky produktů biodynamického zemědělství.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.