Kosmetika

Dr.Hauschka Balzám na oči 10 ml

Perfektní ochrana pro citlivé oční okolí. Dr.Hauschka Balzám na oči pěstí jemnou pokožku v oblasti očí, udržuje elasticitu a zabraňuje předčasné tvorbě vrásek.

605
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dr.Hauschka Balzám na oči 10 ml

50047818

Úvod

Perfektní ochrana pro citlivé oční okolí. Dr.Hauschka Balzám na oči pěstí jemnou pokožku v oblasti očí, podporuje elasticitu a zabraňuje předčasné tvorbě vrásek. Zároveň pomáhá zmírnit podráždění, které může být důsledkem senné rýmy nebo suchého a znečištěném prostředí. Dopřejte tuto péči své pleti i Vy.

Výsledek:

  • chrání a pěstí jemnou pokožku v oblasti očí
  • pomáhá zmírnit podráždění pokožky
  • podporuje elasticitu očních víček
  • předchází předčasné tvorbě vrásek
  • vhodný při výskytu senné rýmy

Složení

Obsahuje včelí vosk, výtažky z měsíčku, úročníku, třezalky, ricinový a jojobový olej.


Použití

Ráno po čištění pleti a aplikaci pleťového tonika a denního krému rozetřete minimální množství balzámu na oči mezi prsty a naneste na oční víčka a okolí očí. Po 5–10 minutách odstraňte přebytečné množství balzámu jemným přitištěním papírového kapesníčku.


O značce

Značka Dr.Hauschka byla založena v roce 1967 Rudolfem Hauschkou, který při vývoji kosmetických přípravků zúročil své poznatky z homeopatie. Výrobky Dr.Hauschka obsahují především pečlivě vybrané výtažky z bylin pěstovaných v takzvaných biodynamických zahradách. Značka Dr.Hauschka zaručeně zaujme všechny, kteří mají blízko k antroposofické medicíně, upřednostňují kvalitní přírodní kosmetiku za příznivé ceny a chtějí osobně vyzkoušet účinky produktů biodynamického zemědělství.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.