Kosmetika

Dr.Hauschka Intenzivní pleťová kúra 03 40 ml

Trápí Vás přecitlivělá pleť? Dr.Hauschka Intenzivní pleťová kúra 03 pomáhá pokožce opět nalézt svoji rovnováhu, posiluje ji a hýčká.

1 390
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dr.Hauschka Intenzivní pleťová kúra 03 40 ml

50075991

Úvod

Trápí Vás přecitlivělá pleť? Dr.Hauschka Intenzivní pleťová kúra 03 pomáhá pokožce opět nalézt svoji rovnováhu a posiluje ji. Kúra obsahuje vzácný a harmonizující drahokam – černý turmalín, stabilizující a vyrovnávající účinky kosmatce krystalového, výtažky z úročníku a kalanchoe, přírodní termální solanku z lázní Bad Bentheim a zklidňující růžovou vodu z růže damašské. Jedná se o péči, kterou Vaše pleť skutečně ocení. 

Výsledek:

  • zklidňuje a posiluje pleť
  • stabilizuje a vyrovnává vlhkostní režim pokožky
  • harmonizuje, hýčká a chrání
  • zajišťuje pěstěný vzhled pokožky
  • ideální především pro přecitlivělou pleť

Složení

Růžová voda, solanka, vilínová voda, výtažky z úročníku, kalanchoe, kopřivy, čekanky a ibišku, éterické oleje a černý turmalín. 


Použití

Ráno: po čištění pleti s Dr.Hauschka Pleťovým čistícím mlékem naneste místo Pleťového tonika Intenzivní Pleťovou kúru 03. Poté jemně dlaněmi vtiskněte do pokožky. Na závěr naneste Dr.Hauschka denní péči.

Večer: po čištění pleti s Dr.Hauschka Pleťovým čistícím mlékem naneste kúru a poté již žádný další přípravek.

Používá se nejlépe po dobu regeneračního cyklu pokožky (28 dnů) 4x do roka.


O značce

Značka Dr.Hauschka byla založena v roce 1967 Rudolfem Hauschkou, který při vývoji kosmetických přípravků zúročil své poznatky z homeopatie. Výrobky Dr.Hauschka obsahují především pečlivě vybrané výtažky z bylin pěstovaných v takzvaných biodynamických zahradách. Značka Dr.Hauschka zaručeně zaujme všechny, kteří mají blízko k antroposofické medicíně, upřednostňují kvalitní přírodní kosmetiku za příznivé ceny a chtějí osobně vyzkoušet účinky produktů biodynamického zemědělství.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.