Kosmetika

Dr.Hauschka Napařovací lázeň 100 ml

Dr.Hauschka Napařovací lázeň zajišťuje intenzivní a hloubkové čištění pleti. Zároveň pomáhá odstraňovat vřídky a zanechává pleť nádherně zářivou.

489
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dr.Hauschka Napařovací lázeň 100 ml

50047819

Úvod

Dopřejte své pleti intenzivní a hloubkové čištění. Vybrané bylinné složky při tepelném působení povzbuzují metabolismus pokožky a pomáhají odstraňovat nečistoty a uvolňují vřídky. Dr.Hauschka Napařovací lázeň společně s Dr.Hauschka Čistící maskou tvoří ideální duo pro jasný a čistý vzhled pleti. Lázeň je vhodná pro všechny typy pleti, obzvláště pro tu problematickou.

Výsledek:

  • pomáhá povzbudit metabolismus pokožky
  • kombinace tepla, vlhka a daného složení uvolňuje vřídky
  • výsledkem je zářivá a čistá pleť

Složení

S výtažky z vilínu, lichořeřišnice a sedmikrásky. 


Použití

Na dva litry horké vody přidejte 2 polévkové lžíce přípravku. Přikryjte si hlavu ručníkem a cca 5 až 10 minut napařujte obličej. Poté naneste Dr.Hauschka Čistící masku. Při problematické, mastné a aknózní pleti používejte pravidelně 1x až 2x týdně po čištění pleti čistícím krémem. Při ostatních projevech pleti používejte 2x do měsíce a dále dle potřeby.


O značce

Značka Dr.Hauschka byla založena v roce 1967 Rudolfem Hauschkou, který při vývoji kosmetických přípravků zúročil své poznatky z homeopatie. Výrobky Dr.Hauschka obsahují především pečlivě vybrané výtažky z bylin pěstovaných v takzvaných biodynamických zahradách. Značka Dr.Hauschka zaručeně zaujme všechny, kteří mají blízko k antroposofické medicíně, upřednostňují kvalitní přírodní kosmetiku za příznivé ceny a chtějí osobně vyzkoušet účinky produktů biodynamického zemědělství.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.