Doplněk stravy

CannamediQ Neuroregen 30 tobolek

Značka: CANNAMEDIQ

CannamediQ Neuroregen obsahuje konopný extrakt, L-trytofan + kozlík, meduňku a bakopu, které dokáží redukovat stres a příznivě působí na duševní zdraví.

189

Cena za 1 kus: 6,30 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: CannamediQ Neuroregen 30 tobolek

50124598

Úvod

Doplněk stravy na bázi konopí a rostlinných extraktů. CannamediQ Neuroregen 30 tobolek obsahuje aktivní konopný extrakt, L-trytofan + kozlík, meduňku a bakopu, které dokáží mírnit podráždění, redukovat stres a příznivě působí na duševní zdraví. Kozlík lékařský a meduňka přispívají k příjemné relaxaci a navození klidného spánku.

Hlavní vlastnosti:

  • kozlík, meduňka a bakopa přispívají k relaxaci a duševnímu zdraví
  • kozlík a meduňka usnadňují usínání a zlepšují kvalitu spánku
  • bakopa působí jako antioxidant

Dávkování

1 tobolka 1-2x denně, dle požadované intenzity účinku. Zapijte dostatečným množstvím vody. Doporučujeme užívání zahájit denní dávkou 1 tobolka denně a v případě potřeby výraznějšího efektu přejít na užívání 1 tobolka 2x denně.


Složení

L-tryptofan, sušený kořen kozlíku lékařského (Valeriana officinalis L.), suchý extrakt natě meduňky lékařské (Melissa officinalis L.), kypřící látka: sorbitol; suchý extrakt bacopy (Bacopa monnieri L.), extrakt z konopných semen (Cannabis sativa), protispékavá látka: stearan hořečnatý; kypřící látka: oxid křemičitý.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek není vhodný děti a těhotné či kojící ženy. Neužívejte v případě přecitlivělosti na některou obsaženou složku. Přípravek není vhodný pro osoby užívajících psychofarmaka, hypnotika a sedativa. U osob s onemocněním ledvin, jater a svalovými poruchami doporučujeme užívání konzultovat s lékařem. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Ukládat mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.