Zdravotnické prostředky

Dr. Weiss STOPVIRUS Medical sirup 200+100 ml

Značka: DR. WEISS

Dr. Weiss STOPVIRUS Medical sirup vytváří ochrannou antivirovou a antibakteriální bariéru. Podporuje imunitu zejména v období chřipek a nachlazení.

209
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Dr. Weiss STOPVIRUS Medical sirup 200+100 ml

50124600

Úvod

Dr. Weiss STOPVIRUS Medical sirup vytváří ochrannou antivirovou a antibakteriální bariéru. Uplatňuje se zejména v období chřipek a nachlazení, které se projevují infekcemi horních dýchacích cest. Podporuje imunitu a urychluje rekonvalescenci. Přípravek je vhodný pro alergiky a celiaky. Obsahuje výběr šetrných a bezpečných bylin a mohou jej užívat děti od 3 let i těhotné a kojící ženy.

Hlavní vlastnosti:

  • vytváří antivirovou a antibakteriální bariéru
  • omezuje množení virů a bakterií a jejich průnik do buněk
  • posiluje imunitu a urychluje rekonvalescenci

Dávkování

Pro dosažení intenzivního účinku užívají dospělí 3x denně 1 polévkovou lžíci (15 ml), děti 4x denně 1 čajovou lžičku (5 ml). Účinek na sliznici je vhodné podpořit krátkým kloktáním doporučené dávky. Před otevřením protřepejte. Případný sediment je přirozenou vlastností produktu.

S užíváním je vhodné začít při prvních příznacích únavy, nachlazení a slabosti, v období zvýšených nároků na organizmus (např. v období chřipkových epidemií a zvýšeném kontaktu s nemocnými osobami) a při oslabené imunitě. Lze užívat během antipyretické, analgetické a antibiotické léčby vždy s hodinovým odstupem od podaného léku.


Složení

  • Extrakty arónie, bezu černého, rybízu černého a moruše černé s vysokým obsahem anthokyanů: Anthokyany omezují dosedání a adhezi virů a bakterií na povrch buněk sliznic, omezují jejich počet a další množení. Vytváří ochrannou antivirovou a antibakteriální bariéru a působí proti rozvoji virové a bakteriální infekce.
  • Extrakty echinacey a ženšenu sibiřského podporují imunitu, ženšen pomáhá při fyzické a psychické zátěži, urychluje rekonvalescenci.
  • Slazeno fruktózou a sukralózou. Neobsahuje alkohol.

Použití

  • jako prevence při zvýšeném kontaktu s osobami s příznaky infekce horních cest dýchacích
  • při prvních příznacích chřipky a nachlazení
  • při opakovaných infekčních onemocněních horních cest dýchacích
  • při chřipkových epidemiích
  • při oslabené imunitě

Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Nedoporučuje se užívat v případě přecitlivělosti na některou obsaženou složku. Ukládat mimo dosah dětí! Po otevření uchovávejte v chladu a temnu a spotřebujte nejlépe do 3 měsíců.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.