Doplněk stravy

Vegall Pharma Červený jetel Plus Soja 30 kapslí

Přípravek Červený jetel Plus Soja pro ženy v období klimakteria s obsahem izoflavonů z červeného jetele a sójových bobů. Přírodní řešení menopauzy.

465

Cena za 1 kus: 15,50 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: Vegall Pharma Červený jetel Plus Soja 30 kapslí

50033607

Úvod

Pro pohodu v období menopauzy. Přípravek Červený jetel Plus Soja obsahuje extrakty z červeného jetele a sójových bobů, které jsou bohaté na látky podobající se ženským pohlavním hormonům estrogenům tzv. izoflavony. Pokles hladiny estrogenů v období menopauzy způsobuje nepříjemné doprovodné příznaky např. pocení, návaly, změny nálad, únava. Izoflavony v přípravku jsou doplněny o přírodní vitamin E, který pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem.  V období menopauzy je důležitá zdravá životospráva, pestrá strava bohatá na vitaminy a stopové prvky, konzumace pokrmů ze sóji a také tělesná aktivita.

Hlavní účinky červeného jetele:

  • příznivě ovlivňuje menopauzální komfort, pomáhá ženám překonávat jeho nepříjemné projevy, jako jsou návaly horka, pocení, neklid a podrážděnost
  • je prospěšný pro kardiovaskulární systém, příznivě ovlivňuje srdeční činnost a pomáhá udržovat normální krevní tlak
  • přispívá k normálnímu stavu kostí

Dávkování

Užívejte 1 kapsli 1x za den. Kapsli dostatečně zapijte tekutinou.


Složení

50 mg extraktu z červeného jetele 40% (odpovídá 1,2 g červeného jetele), 25mg extraktu ze sojových bobů 40% (odpovídá 7,5g sójových bobů), tyto dva extrakty obsahují celkem 30 mg izoflavonů, 9 mg přírodního vitaminu E – DL-alfa-tokoferyl-acetát (83% referenční hodnoty příjmu) v jedné kapsli.

Standardizovaný extrakt z červeného jetele (10,2 %), standardizovaný extrakt ze sojových bobů (5,1 %), přírodní vitamin E – DL-alfa-tokoferyl-acetát, oxid křemičitý, rostlinný olej, mikrokrystalická celulóza. Obal kapsle z rostlinné celulózy.


Upozornění

Není určeno pro děti. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.