Kojenecká výživa počáteční

Hami 0+ 600 g

Značka: HAMI

Pokud dítě nemůže být kojeno Kojenecké mléko Hami 0+ s komplexem OptiNutri je vhodnou volbou pro jeho spokojené bříško v prvních šesti měsících života.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Hami 0+ 600 g

50125152

Úvod

Mléko Hami 0+ je mléčná výživa pro kojence od narození. Pro spokojené miminko je nejlepší výživou mateřské mléko. Má optimální složení nejen bílkovin a je tak pro miminko lehce stravitelné. Pokud dítě nemůže být kojeno Kojenecké mléko Hami 0+ s komplexem OptiNutri je vhodnou volbou pro jeho spokojené bříško v prvních šesti měsících života.

Hlavní vlastnosti:

  • pro kojence 0-6 měsíců
  • obsahuje omega 3 mastnou kyselinu DHA*
  • obsahuje pouze laktózu**

Složení

Laktóza (z mléka), rostlinné (palmový, kokosový, řepkový, slunečnicový, slunečnicový s vysokým obsahem kyseliny olejové), sušené odtučněné mléko, demineralizovaná syrovátka (z mléka), galaktooligosacharidy (z mléka), koncentrát syrovátkové bílkoviny (z mléka), syrovátková bílkovina (z mléka), fruktooligosacharidy, fosforečnan vápenatý, rybí olej, chlorid draselný, olej z Mortierella alpina, citronan sodný, cholin chlorid, kyselina L-askorbová, hydrogenfosforečnan hořečnatý, emulgátor (sójový lecitin), inositol, taurin, citronan draselný, chlorid hořečnatý, síran železnatý, L-karnitin, síran zinečnatý, sodná sůl uridin 5‘-monofosfátu, cytidin 5‘-monofosfát, DL-α-tokoferyl acetát, adenosin 5‘-monofosfát, D-pantothenát vápenatý, sodná sůl inosin 5‘-monofosfátu, nikotinamid, sodná sůl guanosin 5‘-monofosfátu, síran měďnatý, DL-α-tokoferol, retinylpalmitát, riboflavin, thiamin hydrochlorid, pyridoxin hydrochlorid, jodid draselný, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), seleničitan sodný, síran manganatý, fytomenadion, cholekalciferol, D-biotin, kyanokobalamin. Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny. Alergeny: mléko, rybí olej, sója.


Použití

  • Vysterilizujte všechno používané nádobí a převařte pitnou vodu určenou pro kojence. Nechte ji v konvici vychladnout asi 30 minut na přibližně 40 °C. Odpovídající množství převařené vody (viz tabulka na obalu) vlijte do vysterilizované láhve.
  • Na dávkování vždy používejte přiloženou odměrku. Prášek v ní zarovnejte pomocí ploché části nože.
  • Do láhve s vodou přidejte odpovídající množství prášku (viz tabulka na obalu). Uzavřete lahev a 15 sekund ji důkladně protřepejte ve svislé poloze, abyste předešli vzniku hrudek.
  • Před podáváním ověřte teplotu mléčné směsi kápnutím na vnitřní stranu zápěstí a ihned podávejte.
  • Připravenou stravu spotřebujte do 2 hodin, pak zlikvidujte.
  • Neohřívejte v mikrovlnné troubě, hrozí opaření dítěte.
  • Nikdy nepřidávejte do výživy více odměrek, než je stanoveno, ani cokoliv jiného.
  • Po každém použití obal vždy pečlivě uzavřete a uschovávejte jej na suchém a chladném místě (ne v ledničce). Nevkládejte dovnitř vlhkou odměrku. Obsah spotřebujte do 1 měsíce po otevření.

Příprava 1 dávky mléka

Voda

Počet odměrek prášku

100 ml

90 ml

3

133 ml

120 ml

4

166 ml

150 ml

5

200 ml

180 ml

6

233 ml

210 ml

7

Dávkování

Jedná se o orientační doporučené dávkování. Protože každé dítě má jiné potřeby, konzultujte dávkování se svým pediatrem. 100 ml Hami 0+ = 90 ml převařené vody + 3 zarovnané odměrky = 276 kJ (66 kcal). 1 zarovnaná odměrka = 4,6 g sušeného prášku. 

Věk dítěte

Minimální počet dávek na 24 h

0.-1. uk. měsíc

6x 100-133 ml mléka

2.-3. uk. měsíc

5x 166 ml mléka

4.-5. uk. měsíc

5x 200 ml mléka

6. měsíc

5x 233 ml mléka

 


Upozornění

Počáteční mléčná kojenecká výživa v prášku. Výrobek je určený pro výživu kojenců od narození, nemohou-li být kojeni. Potravina pro zvláštní výživu. Je vhodný pro výživu kojenců během prvních měsíců života až do doby zavedení vhodných příkrmů. Pro zdraví kojenců je důležité důsledné dodržování návodu na přípravu i uvedených doporučení.

Důležité upozornění: Kojení je nejlepší způsob výživy kojenců. Mateřské mléko je pro výživu novorozenců a kojenců nejpřirozenější a nejvýhodnější stravou, zastoupením svých živin a jejich kvalitou. Počáteční kojenecká výživa by měla být používána na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy lidí, farmacie nebo péče o matku a dítě.

*Obsahuje DHA jak požadují právní předpisy pro veškerou kojeneckou výživu. ** Laktóza je jediným zdrojem cukru.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.