Kosmetika

Neostrata Resurface Glycolic Renewal Smoothing Lotion vyhlazující mléko 200 ml

Značka: NEOSTRATA
Produktová řada: Resurface

Neostrata Resurface Glycolic Renewal Smoothing Lotion je vyhlazující tělové mléko s 10 % AHA. Čistí pleť a zlepšuje vzhled jemných linek a vrásek.

755
Ušetříte 17%

Původní cena:  909 Kč  ·  sleva 154 Kč

Nejnižší cena před slevou: 909 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Neostrata Resurface Glycolic Renewal Smoothing Lotion vyhlazující mléko 200 ml

50124251

Úvod

Vyhlazující tělové mléko s 10 % AHA. Neostrata Resurface Glycolic Renewal Smoothing Lotion je lehké mléko, které kombinuje kyselinu glykolovou a citrónovou pro viditelně hladší vzhled a omlazení pokožky. Díky obsahu těchto alfa-hydroxykyselin postupně vyhlazuje povrchovou strukturu pokožky, čistí pleť a zlepšuje vzhled jemných linek a vrásek. Pro použití na obličej, tělo a ruce.

Výsledek:

  • 10 % AHA
  • účinně exfoliuje povrch pokožky
  • zlepšuje vzhled jemných linek a vrásek
  • pro všechny typy pleti
  • bez oleje a vůně

Složení

10% AHA – alfa-hydroxykyselin (8 % kyselina glykolová, 2 % kyselina citronová).


Použití

Nanášejte na obličej, krk, ruce nebo tělo 1x denně /večer/ po dobu 2 týdnů. Při dobré snášenlivosti zvyšte aplikaci tělového mléka na 2x denně /ráno a večer/. Jemně vtírejte na očištěnou pleť, dokud se nevstřebá. Při denním používání je doporučeno současně použít krém s SPF faktorem.


Upozornění

Dbejte na to, aby přípravek nevnikl do očí. Pokud se objeví podráždění, přerušte používání. U citlivějších typů pleti se může objevit přechodné mírné pálení či štípání, které není důvodem přerušení používání krému. Většinou postačí omezenou dobu aplikovat 1x za 2-3 dny. Po vymizení nepříjemných pocitů se můžete vrátit k doporučenému schématu. Pouze pro zevní použití. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.