Kosmetika

Neostrata Skin Active Retinol Repair Complex noční sérum k vyhlazení vrásek 30 ml

Značka: NEOSTRATA
Produktová řada: Skin Active

Neostrata Skin Active Retinol Repair Complex noční sérum pomáhá získat pokožce zvednutý a pevnější vzhled, redukovat výskyt jemných linek, vrásek a pigmentových skvrn.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Neostrata Skin Active Retinol Repair Complex noční sérum k vyhlazení vrásek 30 ml

50124252

Úvod

Silné anti-aging sérum s retinolem. Neostrata Skin Active Retinol Repair Complex noční sérum k vyhlazení vrásek obsahuje 0,5 % čistého, stabilizovaného retinolu, který má v synergickém působení spolu s patentovaným NeoGlucosaminem® mnohem silnější a intenzivnější účinky při procesu výstavby a zpevnění kožní matrix než retinol samotný. Tyto aktivní složky poskytují pokožce zvednutý a pevnější vzhled, pomáhají redukovat výskyt jemných linek, vrásek a pigmentových skvrn.

Výsledek:

  • pleť postupně nabývá pevnějšího vzhledu
  • vyhlazuje jemné linky a vrásky
  • pomáhá redukovat výskyt pigmentových skvrn

Složení

0.5% Retinol + 4% NeoGlucosamin®.


Použití

Sérum jemně vetřete do očištěné pleti. Aplikujte večer, 1-2x týdně, při dobré toleranci možné používat 1x denně. Může být použité i samostatně, doporučuje se však následné vrstvení hydratačním přípravkem Neostrata Skin Active Dermal Replenishment. Po dobu užívání se také doporučuje používat přípravky s vyšším slunečným ochranným faktorem a omezit pobyt na slunci.


Upozornění

Dbejte na to, aby přípravek nevnikl do očí. Pokud se objeví podráždění, přerušte používání. Nepoužívejte v období těhotenství či kojení. Umístěte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.