Doplněk stravy

Urgo Immune Defences sirup 150 ml

Značka: URGO

Sirup Immune Defences s propolisem, echinaceou a vitaminy D a C pro správné fungování imunitního systému. S příjemnou příchutí Tutti frutti pro Vás i Vaše děti (od 3 let).

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Urgo Immune Defences sirup 150 ml

50124943

Úvod

Pro zdravou imunitu. Sirup Immune Defences spojuje účinky propolisu, echinacey a vitaminů C a D. Příjemnou chuť Tutti frutti ocení nejen děti od 3 let, ale i dospělí při problémech s polykáním.

Hlavní složky:

  • vitaminy C a D jsou důležité pro správnou funkci imunitního systému, vitamin C navíc pomáhá mírnit míru únavy a vyčerpání
  • echinacea napomáhá přirozené obranyschopnosti organismu a přispívá knormální funkci dýchacího systému
  • propolis je včelí produkt bohatý na vitaminy a stopové prvky

Dávkování

Dětem ve věku 3-6 let podávejte 1 odměrku (5 ml) 2x denně. Děti od 6 do 12 let užívají 2 odměrky (10 ml) 2x denně. Dospívající od 12 let a dospělí užívají 3 odměrky (15 ml) 2x denně.


Složení

Echinacea angustifolia (1) 60 mg, Echinacea purpurea (1) 440 mg, Propolis (1) 500 mg, Vitamin С 60 mg (75 % RHP), Vitamin D 1,66 µg (33 % RHP) v 10 ml sirupu. (1) … standardizovaný tekutý extrakt, RHP .. referenční hodnota příjmu.

Stabilizátor: sorbitol (E420), glukózový sirup, tekutý extrakt z třapatky nachové (Echinacea purpurea), tekutý extrakt z propolisu, L-askorban vápenatý, tekutý extrakt z třapatky úzkolisté (Echinacea angustifolia), příchutě: tutti frutti, pomeranč, kyselinotvorná látka: kyselina citronová (E330), cholekalciferol.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.