Kosmetika

THERMELOVE Regenerační krém 50 ml

Značka: THERMELOVE
5.0

THERMELOVE Regenerační krém se sirnou termální vodou, mandlovým olejem a výtažky z papáji a mořských řas. Viditelně podporuje hydrataci a regeneraci pokožky.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: THERMELOVE Regenerační krém 50 ml

50124478

Úvod

Jemný krém s obsahem sirné termální vody z přírodního léčivého pramene lázní Velké Losiny. THERMELOVE Regenerační krém obsahuje mandlový olej a výtažky z papáji a mořských řas. Viditelně podporuje hydrataci a regeneraci pokožky. Krém pokožku zvláčňuje, zpevňuje a zabraňuje jejímu vysušování. Pokožka má tak dostatek vitality a působí mladistvým dojmem. Krém je vhodný pro normální, smíšenou i suchou pleť a pro všechny věkové kategorie.

Výsledek:

  • pokožka je svěží a hydratovaná
  • zvláčňuje a zpevňuje pokožku
  • přispívá k regeneraci pokožky

Složení

Mandlový olej, arganový olej, bambucké máslo, glycerin, extrakt z plodů papaji, výtažky z mořských řas, olej z pelargonie.


Použití

Krém nanášejte na vyčištěnou pokožku. Používejte 2x denně, ráno a večer.


Upozornění

Obsahuje sirnou termální vodu, která může způsobit černání stříbrných šperků.


O značce

Sirná lázeňská kosmetika THERMELOVE® byla oceněna na konferenci Evropského svazu lázní v Chorvatsku. THERMELOVE® zvítězila v soutěži ESPA Innovation Awards v kategorii Innovative Spa Products a získala ocenění "Nejlepší inovativní lázeňský produkt" za využití jedinečné termální sirné vody z přírodních léčivých pramenů lázní Velké Losiny, které jsou po staletí známé svými blahodárnými účinky na pokožku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.