Kosmetika

THERMELOVE Gel na akné se sírou 100 ml

Značka: THERMELOVE

THERMELOVE Gel na akné se sírou je vhodný ke kosmetické péči o problematickou pokožku. Obsahuje 2 % síry a je obohacen o výtažky z tea trea oil a tymiánu.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks označených produktů značky THERMELOVE v libovolné kombinaci získáte nejlevnější za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.
269
Doprava zdarma

O produktu: THERMELOVE Gel na akné se sírou 100 ml

50124480

Úvod

Gel s obsahem sirné termální vody z přírodního léčivého pramene lázní Velké Losiny. THERMELOVE Gel na akné se sírou je vhodný ke kosmetické péči o pokožku se sklonem k akné či jiným problémům. Obsahuje 2 % síry a je obohacen o výtažky z tea trea oil a tymiánu. Gel přirozeně hydratuje a udržuje pokožku ve zdravé rovnováze, snižuje produkci kožního mazu. Má zklidňující efekt na zarudlou a podrážděnou pokožku a zmírňuje svědění.

Výsledek:

  • obsahuje 2 % síry
  • přirozeně hydratuje pokožku
  • pomáhá udržovat rovnováhu pleti
  • snižuje produkci kožního mazu
  • pomáhá zklidnit podrážděnou pokožku

Složení

Mandlový olej, síra, kyselina hyaluronová, tea tree oil, přírodní silice z citronové trávy, tymiánu a pomeranče.


Použití

Gel aplikujte na vyčištěnou pokožku a jemně vklepejte, dokud se nevstřebá. Používejte nejlépe 2x denně. Vhodné na obličej, dekolt i ostatní části těla.


Upozornění

Obsahuje sirnou termální vodu, která může způsobit černání stříbrných šperků.


O značce

Sirná lázeňská kosmetika THERMELOVE® byla oceněna na konferenci Evropského svazu lázní v Chorvatsku. THERMELOVE® zvítězila v soutěži ESPA Innovation Awards v kategorii Innovative Spa Products a získala ocenění "Nejlepší inovativní lázeňský produkt" za využití jedinečné termální sirné vody z přírodních léčivých pramenů lázní Velké Losiny, které jsou po staletí známé svými blahodárnými účinky na pokožku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.