Kosmetika

THERMELOVE Hydratační tělové mléko 200 ml

Značka: THERMELOVE

THERMELOVE Hydratační tělové mléko s obsahem sirné termální vody je vhodné pro kosmetickou péči o pokožku s projevy akné, lupénky, ekzému.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks označených produktů značky THERMELOVE v libovolné kombinaci získáte nejlevnější za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.
279
Doprava zdarma

O produktu: THERMELOVE Hydratační tělové mléko 200 ml

50124785

Úvod

Tělové mléko s obsahem sirné termální vody z přírodního léčivého pramene lázní Velké Losiny. THERMELOVE Hydratační tělové mléko je vhodné pro následnou kosmetickou péči o pokožku s projevy akné, lupénky, ekzému nebo jinými kožními problémy. Je tvořeno arganovým a mandlovým olejem a bambuckým máslem, které se postarají o vláčnost a výživu Vaší pokožky. Obsažený panthenolzklidňující a regenerační účinky například po vystavení pokožky slunci. Kyselina hyaluronová podporuje hydrataci a mladistvý vzhled pokožky. Díky levandulové silici mléko Vaši pokožku příjemně provoní.

Výsledek:

  • každodenní péče o pleť všech věkových kategorií
  • zklidňující a regenerační účinky
  • pokožka je vláčná, jemná a provoněná
  • mléko se lehce roztírá a snadno vstřebává
  • dermatologicky testováno

Složení

Termální voda z přírodního léčivého pramene lázní Velké Losiny, mandlový olej, arganový olej, bambucké máslo, levandulová silice, panthenol, kyselina hyaluronová.


Použití

THERMELOVE Hydratační tělové mléko je vhodné k aplikaci na tělo i obličej. Používejte jej k následné péči po koupání či sprchování, ke zjemnění pokožky celého těla, ke zklidnění po slunění i k odličování obličeje. Nanášejte podle potřeby i několikrát denně. 


Upozornění

Obsahuje sirnou termální vodu, která může způsobit černání stříbrných šperků.


O značce

Sirná lázeňská kosmetika THERMELOVE® byla oceněna na konferenci Evropského svazu lázní v Chorvatsku. THERMELOVE® zvítězila v soutěži ESPA Innovation Awards v kategorii Innovative Spa Products a získala ocenění "Nejlepší inovativní lázeňský produkt" za využití jedinečné termální sirné vody z přírodních léčivých pramenů lázní Velké Losiny, které jsou po staletí známé svými blahodárnými účinky na pokožku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.