Kosmetika

Neostrata Restore Bionic Face Serum projasňující denní sérum 30 ml

Značka: NEOSTRATA
Produktová řada: Restore

Vysoce účinné sérum s 10 % PHA pro obnovu pleti. Redukuje známky stárnutí pleti v důsledku slunečního záření, zlepšuje texturu pleti a rozjasňuje její tón.

1 490
Doprava zdarma

O produktu: Neostrata Restore Bionic Face Serum projasňující denní sérum 30 ml

50114058

Úvod

Vysoce účinné sérum s 10 % PHA pro obnovu pleti. Bionic Face Serum obsahuje silné antioxidanty, které vytváří ochranný štít proti vnějším vlivům. Je navrženo k obnově dehydrované pokožky s nejednotným odstínem. Sérum redukuje známky stárnutí pleti v důsledku slunečního záření, zlepšuje texturu pleti a rozjasňuje její tón. Dodává pokožce svěží pocit. Bionic Face Serum neobsahuje parfemaci a je vhodné pro všechny typy pleti včetně suché a citlivé.

Výsledek:

  • redukuje známky stárnutí
  • zlepšuje texturu pleti
  • rozjasňuje její tón

Složení

Kyselina laktobionová.


Použití

Sérum používejte každý den na očištěnou pleť obličeje a krku. Může být aplikováno i na citlivá místa pod očima nebo okolo úst. Po vstřebání séra pokračujte v péči Neostrata hydratačním krémem.


Upozornění

Dbejte na to, aby přípravek nevnikl do očí. Při zasažení očí důkladně vypláchněte vodou. Pokud se objeví vyrážka nebo podráždění, přerušte používání přípravku. V případě požití přípravku vyhledejte lékařskou pomoc. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.