Výživa pro malé děti

Hami 36+ 5x600 g

Značka: HAMI

Hami 36+ je mléčná výživa pro malé děti od 3 let. Je nejen zdrojem vápníku, tak jako kravské mléko, ale obsahuje i další minerály a vitaminy pro správný růst a vývoj.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Hami 36+ 5x600 g

50125235

Úvod

Každý nový zážitek začíná spokojeným bříškem. Mléko Hami 36+ je mléčná výživa pro malé děti od 3 let. Poskytuje vše, co dítě v tomto věku potřebuje. Mléko Hami 36+ s komplexem OptiNutri je nejen zdrojem vápníku, tak jako kravské mléko, ale obsahuje i další minerály a vitaminy pro správný růst a vývoj*. Složení je speciálně přizpůsobeno výživovým potřebám malých dětí, takže obsahuje nižší množství bílkovin než kravské mléko. A co ocení maminky? Mléko se skvěle rozpouští a nehrudkovatí!

Hami 36+ s jedinečným komplexem OptiNutri

  • obsahuje vitamín D a vápník* potřebné pro normální růst a vývoj kostí
  • obsahuje vitaminy C a D*, které přispívají k normální funkci imunitního systému
  • obsahuje prebiotickou vlákninu GOS/FOS

Hami 36+ 5x600 g

Skvělá chuť

Mléka Hami mají nejen komplexní složení, ale také lahodnou chuť. Nadchne Vás příjemná vůně mléčného prášku i připraveného mléka. Podle reakcí maminek jsou Hami batolecí mléka dětmi dobře přijímána a oblíbena právě díky jejich skvělé chuti a vůni.

Hlavní vlastnosti:

  • komplexní složení s vitamíny, minerály* a probiotickou vlákninou
  • lahodná chuť pro spokojené bříško
  • výborně se rozpouští

Složení

Sušené odtučněné mléko, laktóza (z mléka), demineralizovaná syrovátka (z mléka), koncentrát syrovátkové bílkoviny (z mléka), galaktooligosacharidy 14,8 % (z mléka), maltodextrin, rostlinné oleje (palmový, slunečnicový, řepkový), fosforečnan vápenatý, fruktooligosacharidy 1,1 %, hydrogenfosforečnan draselný, uhličitan vápenatý, citronan hořečnatý, mléčné aroma, hydrogenfosforečnan hořečnatý, kyselina L-askorbová, citronan draselný, chlorid sodný, emulgátor (sójový lecitin), síran železnatý, L-askorban sodný, síran zinečnatý, DL-α-tokoferyl acetát, cholekalciferol, chlorid draselný, D-pantothenát/pantotenát vápenatý, kyanokobalamin, nikotinamid, riboflavin, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), retinylacetát, DL-α-tokoferol, retinylpalmitát, fytomenadion, D-biotin, pyridoxin hydrochlorid, thiamin hydrochlorid, jodid draselný. Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny. Alergeny: mléko, sója.


Použití

  • Vysterilizujte všechno používané nádobí a převařte pitnou vodu určenou pro kojence. Nechte ji v konvici vychladnout asi 30 minut na přibližně 40°C.
  • Odpovídající množství převařené vody (viz tabulka na obale) vlijte do vysterilizované láhve nebo hrnečku.
  • Do láhve s vodou přidejte odpovídající množství prášku (viz tabulka na obale). Na dávkování vždy používejte přiloženou odměrku. Prášek v ní zarovnejte pomocí ploché části nože. Důkladně směs v hrnečku promíchejte.
  • Nikdy nepřidávejte do výživy více odměrek, než je stanoveno, ani cokoliv jiného.
  • Před podáváním ověřte teplotu mléčné směsi kápnutím na vnitřní stranu zápěstí a ihned podávejte.
  • Neohřívejte stravu v mikrovlnné troubě, hrozí opaření dítěte.
  • Nespotřebovanou stravu neuchovávejte.
  • Po každém použití obal vždy pečlivě uzavřete a uschovávejte jej na suchém a chladném místě (ne v ledničce). Nevkládejte dovnitř vlhkou odměrku. Obsah spotřebujte do 1 měsíce po otevření.

Dávkování

Doporučené množství dětského mléka od ukončeného 36. měsíce jsou alespoň 2 lahvičky denně. Protože každé dítě má jiné potřeby, konzultujte dávkování se svým pediatrem. 100 ml Hami 36+ (90 ml převařené vody + 3 zarovnané odměrky prášku) = 210 kJ (50 kcal). 1 zarovnaná odměrka = 4,8 g sušeného přípravku. 

Výsledná dávka mléka

Voda

Počet zarovnaných odměrek 

166 ml

150 ml

5

266 ml

240 ml

8


Upozornění

Hami mléko od ukončeného 36. měsíce je určené pro výživu dětí od 3 let jako součást smíšené a vyvážené stravy dítěte. Dohlédněte na hygienu ústní dutiny v období růstu prvních zoubků, především před spaním. Pro zdraví dítěte je důležité dodržovat návod na přípravu a uvedená doporučení. Hami mléko od ukončeného 36. měsíce není určené pro výživu kojenců do 1 roku věku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.