Doplněk stravy

Dr. Max Pregnafolin I 30 tablet

Značka: DR. MAX

Dr. Max Pregnafolin I s vyváženou kombinaci důležitých vitaminů, jódu a folátu ve formě kyseliny listové a L-methylfolátu pro ženy plánující těhotenství a těhotné ženy do konce 12. týdne těhotenství.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu libovolné kombinace 3 označených produktů značky Dr.Max obdržíte nejlevnější z nich za 0,01 Kč. Akce se nevztahuje na léčivé přípravky Dr.Max. a zlevněné položky z březnového letáku a kupóny. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.
189

Cena za 1 kus(tbl): 6,30 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Dr. Max Pregnafolin I 30 tablet

50144965

Úvod

Vyvážená kombinace důležitých vitaminů, jódu a folátu ve formě kyseliny listové a L-metylfolátu. Kyselina listová je vitamin skupiny B (vitamin B9), jehož zvýšený příjem je důležitý obzvlášť před plánovaným otěhotněním a v prvních týdnech těhotenství. V těle se mění na biologicky aktivní látku – tzv. folát. Foláty přispívají k růstu zárodečných tkání během těhotenství a hrají důležitou roli v procesu dělení buněk. Přípravek Dr. Max Pregnafolin I je určený ženám plánujícím těhotenství a těhotným ženám do konce 12. týdne těhotenství. 

Hlavní složky:

  • folát (ve formě kyseliny listové a L-methylfolátu) přispívá k růstu zárodečných tkání během těhotenství, k normální funkci imunitního systému, ke snížení míry únavy a vyčerpání a podílí se na procesu dělení buněk
  • thiamin (vitamin B1) je důležitý pro normální činnost nervové soustavy a srdce
  • jód je stopový prvek, který přispívá k normální tvorbě hormonů štítné žlázy a k normální činnosti štítné žlázy, je nezbytný pro zdravý růst dětí, jejich tělesný a duševní vývoj
  • vitamin C zvyšuje vstřebávání železa a přispívá k normální funkci imunitního systému
  • vitamin D3 přispívá k normální hladině vápníku v krvi, k normálnímu vstřebávání vápníku a fosforu a k udržení normálního stavu kostí a zubů

Dávkování

Užívejte 1 tabletu denně s jídlem nebo po jídle, nejlépe pravidelně v určitou denní dobu. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Vitamin C 100 mg (125 % RHP), niacin 15 mg (93,7 % RHP), vitamin E 13 mg (108,3 % RHP), kyselina pantothenová 6 mg (100 % RHP), zinek 5 mg (50 % RHP), thiamin (vitamin B1) 1,2 mg (109,1 % RHP), riboflavin (vitamin B2) 1,2 mg (85,7 % RHP), vitamin B6 1,2 mg (85,7 % RHP), folát 800 µg (400 % RHP) - z toho kyselina listová 400 µg (200 % RHP) a L-metylfolát 400 µg (200 % RHP), jód 150 µg (100 % RHP), biotin 50 µg (100 % RHP), selen 30 µg (54,5 % RHP), vitamin B12 6 µg (240 % RHP), vitamin D3 5 µg (100 % RHP) v jedné tabletě. RHP ………. Referenční hodnota příjmu.

Stabilizátor (uhličitany vápenaté), L-askorbát sodný, zahušťovadlo (mikrokrystalická celulosa), DL-α-tokoferyl-acetát, kukuřičný škrob, nikotinamid, maltodextrin, emulgátor (hydroxypropylmethylcelulosa), lešticí látka (polyvinylalkohol), D-pantothenát vápenatý, oxid zinečnatý, stabilizátor (zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulosy), protispékavá látka (oxid křemičitý), jodid draselný, protispékavá látka (talek), cholekalciferol, protispékavá látka (hořečnaté soli mastných kyselin), zvlhčující látka (polydextrosa), triglyceridy se středně dlouhým řetězcem, thiamin-mononitrát, seleničitan sodný, barviva (oxidy a hydroxidy železa), pyridoxin-hydrochlorid, riboflavin, L-methylfolát vápenatý, kyselina pteroylmonoglutamová, stabilizátor (sodná sůl karboxymethylcelulosy), zahušťovadlo (fosforečnany vápenaté), D-biotin, kyanokobalamin.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplňky stravy nejsou určeny jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Ukládejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.