Potraviny a nápoje

Vieste Kokosový olej BIO 500 ml

Značka: VIESTE

Vieste Kokosový olej BIO – bohatý zdroj nasycených mastných kyselin. Vhodný na vaření, pečení, smažení, do pomazánek a zevně na pleť, zuby nebo jako přísada do koupele.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Vieste Kokosový olej BIO 500 ml

50105594

Úvod

Vieste Kokosový olej BIO obsahuje 100% bio panenský kokosový olej, který je bohatý na nasycené mastné kyseliny. Standardně se vyskytuje v tuhém skupenství, pokud teplota přesáhne 23-25 °C taje, a stává se tekutým.

Kokosový olej BIO je vhodný na vnitřní i vnější použití. Je ideálním doplňkem při vaření, pečení, smažení, přípravě dezertů, či pomazánek ve studené kuchyni. Zevně se používá na pleť, vlasy, zuby a rty, nebo jako přísada do koupelí. Vhodný je i po opalování, dá se použít k masážím.

Produkt splňuje nároky kategorie: vegan, vegetarián, kosher.

Použití:

V případě použití jako doplňku stravy užívejte 1-3 polévkové lžíce denně. Pro kosmetické využití může být kokosový olej použit na celé tělo, včetně vlasů.

Složení:

100% bio panenský kokosový olej (Cocos nucifera).

Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 3679 kJ/895 kcal, Tuky 99,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny 94,0 g, mononenasycené mastné kyseliny 4,6 g, polynenasycené mastné kyseliny 0,7 g, Sacharidy < 0,5 g, z toho cukry < 0,1 g, Vláknina < 0,1 g, Bílkoviny < 0,5 g, Sůl < 0,1 g.

Upozornění:

Ukládejte mimo dosah dětí. Není náhradou pestré stravy. Určeno k vnitřnímu i vnějšímu použití.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.