Zdravotnické prostředky

Sanicor StopVir nosní sprej 15 ml

Značka: SANICOR

Sanicor StopVir nosní sprej zabraňuje množení virů v nose a jejich průniku do organizmu a chrání tak před rozvojem nemoci. Zklidňuje podrážděnou sliznici.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Sanicor StopVir nosní sprej 15 ml

50125551

Úvod

Ochrana nosu před virovým respiračním onemocněním. Sanicor StopVir nosní sprej se používá při prvních příznacích virové infekce. Tento zdravotnický prostředek několika účinnými mechanizmy zabraňuje množení virů a jejich průniku do organizmu, a tak chrání před rozvojem nemoci. Sprej je obohacen o zvlhčující panthenol, který zklidňuje podrážděnou nosní sliznici. Přípravek je vhodný pro dospělé a děti od 12 let. Lze jej používat i během těhotenství a kojení.

Jak Sanicor StopVir nosní sprej působí?

Obsažené aktivní látky vytváří na nosní výstelce ochranný povlak a udržují v nosní dutině prostředí s nízkým pH, které je virům nepřátelské. Sprej navíc zvyšuje vylučování hlenu a usnadňuje jeho oddělování od nosní sliznice, tak čistí nosní dutinu a odplavuje patogeny.

Hlavní vlastnosti:

  • zabraňuje šíření viru v nose, a tak brání rozvoji nemoci
  • nízké pH vytváří pro viry nehostinné prostředí
  • vytváří ochrannou bariéru na povrchu sliznice
  • čistí nosní dutinu proplachovacím účinkem
  • zklidňuje a zvlhčuje podrážděnou nosní sliznici


Dávkování

Sanicor StopVir nosní sprej začněte používat již při prvních příznacích virové infekce, kterými mohou být například svědění v krku či ucpaný nos. Před použitím přípravek dobře protřepejte. Držte lahvičku ve svislé poloze, klidně se nadechněte a aplikujte 3 vstřiky do každé nosní dírky. Nepoužívejte častěji než 4x denně. Mezi dávkami nechejte uplynout 4 hodiny. Pro dosažení nejlepších výsledků pokračujte v léčbě 2 dny po vymizení příznaků.


Složení

Voda, HPMC, sukcinát, panthenol, L-pyroglutamát, kys. jantarová, polysorbát 80, sukralóza, eukalyptový olej, phenylethylakohol.


Upozornění

Není vhodné pro děti do 12 let. Vyvarujte se kontaktu s očima. Nepoužívejte při přecitlivělosti na jakoukoliv složku přípravku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.