Kosmetika

Tetesept Záda a ramena mořská sůl do koupele 600 g

Značka: TETESEPT

Tetesept Záda a ramena mořská sůl je obohacena silicemi z rozmarýnu, zázvoru a jalovce. Teplá koupel s vonnými oleji přispívá k uvolnění zatuhlých svalů.

Velikost balení
205
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Tetesept Záda a ramena mořská sůl do koupele 600 g

50117081

Úvod

Vychutnejte si relaxační koupel s éterickými oleji! Tetesept Záda a ramena mořská sůl do koupele obsahuje rostlinné silice z rozmarýnu, zázvoru a jalovce. Teplá koupel s vonnými oleji prohřívá celé tělo a přispívá k uvolnění zatuhlých zádových, ramenních a šíjových svalů. Mořská sůl, bohatá na minerály, bude hýčkat Vaši pokožku. Přípravek je vhodný i pro vegany.

Výsledek:

  • teplá koupel příjemně prohřeje tělo a pomáhá uvolnit unavené svaly
  • obsahuje rostlinné silice z rozmarýnu, zázvoru a jalovce
  • vhodné i pro vegany

Složení

Přírodní rostlinné silice z rozmarýnu, šalvěje, černého pepře, zázvoru, jalovce, libavky a ze světlice barvířské, zázvorový extrakt.


Použití

Koupelovou mořskou sůl přidávejte do tekoucí vody o teplotě vody 36-38 °C. Vychutnejte si 10-20minutovou koupel. Vanu po koupeli vypláchněte teplou vodou, abyste odstranili zbytky přípravku.


Upozornění

Nepoužívejte pro děti do 3 let. Nenaředěný přípravek se nesmí dostat do kontaktu se sliznicemi. Vyvarujte se přímého kontaktu s očima. Není vhodné ke konzumaci. Může obsahovat stopy kamínků, písku nebo mušlí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.