Kosmetika

Weleda Březový olej na celulitidu 100 ml

Značka: WELEDA

Povzbuzující masážní olej pro problematické partie. Weleda Březový olej na celulitidu podporuje rovnováhu pokožky a výrazně zlepšuje její celkový vzhled.

Velikost balení
509
Doprava zdarma

O produktu: Weleda Březový olej na celulitidu 100 ml

50125088

Úvod

Povzbuzující masážní olej pro problematické partie postižené celulitidou. Weleda Březový olej na celulitidu je účinný, osvěžující a nenajdete v něm nic jiného než to nejlepší z rostlin. Obsahuje extrakty z organicky pěstovaného mladého březového listí, rozmarýnu a listnatce, které aktivují látkovou výměnu v pokožce. Olej z pšeničných klíčků a jojoby jsou zase bohaté na důležité vitamíny a dokáží zadržet vlhkost tam, kde je potřeba. Přípravek podporuje rovnováhu pokožky a výrazně zlepšuje její celkový vzhled. Dermatologické testy prokázaly účinnost přípravku: po 28 dnech jeho používání došlo ke zpevnění a vyhlazení pokožky o 21 %. Vůni této receptuře dodává povzbuzující olej z grapefruitu a cypřiše

Výsledek:

  • vhodný k masáží problematických partií
  • podporuje její regeneraci pokožky a zlepšuje její vzhled
  • s extraktem z mladých listů břízy
  • osvěžující a účinný
  • vhodný i pro vegany

Extrakt z listů břízy bělokoré

Březové listy obsahují flavonoidy a třísloviny, které aktivují metabolismus pokožky a tekutin organismu. V jemných lístcích vznikají na jaře cenné éterické oleje a aktivní látky, které podporují vylučování škodlivin. Extrakt jejich listů je ideální pro masážní oleje, stejně jako pro produkty, které zjemňují a zpevňují pokožku.

 


Složení

Meruňkový olej, Jojobový olej, Olej z pšeničných klíčků, Parfém, Extrakt z listů břízy bělokoré, Limonen, Extrakt z kořenů listnatce ostnitého, Extrakt listů rozmarýnu, Linalol, Citronelol, Geraniol, Citral.


Použití

Po dobu prvních čtyř týdnů doporučujeme používat 2x denně. Po této intenzivní kúře snižte frekvenci na 1x denně tak, aby došlo k zachování kýženého účinku. Olej vmasírujte krouživými pohyby do oblasti stehen, boků a hýždí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.