Kosmetika

Naturprodukt NATURQuelle FORTE bylinný hřejivý balzám 200 ml

Podpůrná péče při problémech s namoženými zády, svalovou únavou nebo při ztuhlosti kloubů.

NAVÍC Naturprodukt Sirup tymiánový 250 ml Při nákupu produktů značky Naturprodukt nad 100 Kč získáte NAVÍC Naturprodukt Sirup tymiánový 250 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Naturprodukt NATURQuelle FORTE bylinný hřejivý balzám 200 ml

50124753

Úvod

NATURQuelle hřejivý balzám forte na svaly a klouby  prohřeje pokožku při problémech s namoženými zády, svalovou únavou nebo při ztuhlosti kloubů. Obsahuje kombinaci 20 rostlinných extraktů a methyl nicotinate, který podporuje působení capsaicinu – extraktu z papriček. Zajištuje postupné působení tepla, které dlouhodobě přetrvává a jeho účinek se znova opakuje zahřátím, pohybem apod.


Použití

Aplikujte balzám v tenké vrstvě a pouze lokálně na pokožku v místě obtíží. Balzám nejprve jemně chladí, brzy nastupuje prohřívací efekt, který se zesílí pohybem nebo nahřátím ošetřeného místa. Prohřívací efekt je úměrný nanesenému množství balzámu.


Upozornění

Nikdy nenanášejte balzám na obličej, na sliznice ani na narušenou pokožku. Po aplikaci si důkladně umyjte ruce mýdlem. Nepoužívat v případě přecitlivělosti na některou složku přípravku. Nepoužívat pro děti do 3 let.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.