Kosmetika

Naturprodukt NATURQuelle bylinný chladivý balzám 200 ml

NATURQuelle chladivý balzám na svaly a klouby  pro ulevující masáž po námaze. Vhodný také pro relaxaci unavených nohou po dlouhém stání.

NAVÍC Naturprodukt Sirup tymiánový 250 ml Při nákupu produktů značky Naturprodukt nad 100 Kč získáte NAVÍC Naturprodukt Sirup tymiánový 250 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Naturprodukt NATURQuelle bylinný chladivý balzám 200 ml

50124754

Úvod

NATURQuelle chladivý balzám na svaly a klouby je vhodný pro všechny, kteří potřebují po námaze rychlou chladivou úlevu a regeneraci. Kombinace 7 rostlinných extraktů spolu s vysokým podílem mentholu, eukalyptu a kafru zajistí příjemný chladivý efekt. Chladivý balzám je vhodný i pro sportovce a oceníte ho také  při relaxaci unavených nohou po dlouhém stání.


Použití

Lehký balzám aplikujte na pokožku v oblasti kloubů a svalů. Rychle se vstřebává a přináší dlouhotrvající chladivý a osvěžující efekt.


Upozornění

Nikdy nenanášejte balzám na obličej, na sliznice ani na narušenou pokožku. Po aplikaci si důkladně umyjte ruce mýdlem. Nepoužívat v případě přecitlivělosti na některou složku přípravku. Nepoužívat pro děti do 3 let. Ukládat mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.