Kompletní krmivo

Hill's PD k/d Krmivo pro kočky s lososem 12x85 g

Značka: HILL'S

Krmivo pro kočky s lososem Hill's PD k/d zlepšuje kvalitu života koček s onemocněním ledvin a zpomaluje progresi onemocnění.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Hill's PD k/d Krmivo pro kočky s lososem 12x85 g

50123939

Úvod

Objevte přínosy dietetických krmiv Hill's Prescription Diet! Jejich složení odpovídá většině životních potřeb Vašeho mazlíčka. Hill's PD k/d Krmivo pro kočky s lososem je klinicky ověřená výživa, která zlepšuje kvalitu života koček s onemocněním ledvin tím, že zpomaluje progresi a míru klinických příznaků. Kontrolovaná hladina vysoce kvalitních bílkovin redukuje vznik toxických rozkladných produktů, které u zvířat vyvolávají nepříjemný pocit.

Výživa a onemocnění ledvin

Má-li Vaše kočka problémy s ledvinami, správná výživa může mít pozitivní vliv na její život, a dokonce jí může prodloužit život. Speciálně formulovaná krmiva pro kočky se selháním ledvin obsahují méně bílkovin a fosforu než jiná krmiva. Omezení fosforu může snížit závažnost příznaků i progresi poškození ledvin, zatímco snížené množství bílkovin přispěje k obnovení normální acidobazické hladiny. 

Hlavní vlastnosti:

  • zlepšuje kvalitu života koček s onemocněním ledvin
  • zpomaluje progresi onemocnění
  • kontrolovaná hladina bílkovin
  • obsahuje omega-3 mastné kyseliny z rybího tuku
  • vysoký obsah antioxidantů
  • jemné masové kousky se šťávou

Složení

Maso a živočišné produkty, ryby a produkty z ryb, obiloviny, vedlejší produkty rostlinného původu, cukry, vejce a produkty z vajec, minerální látky, oleje a tuky. Zdroje bílkovin: Kuřecí, vepřové, losos, sušený bílek.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.