Zdravotnické prostředky

Dr. Max Hot&Cold Therapy termopolštářek 1 ks

Značka: DR. MAX
4.9

Dr. Max Hot&Cold Therapy termopolštářek je hřejivý a chladivý gelový polštářek pro přirozenou úlevu od bolesti. Lze používat opakovaně. Rozměry polštářku 12 x 29 cm.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu libovolné kombinace 3 označených produktů značky Dr.Max obdržíte nejlevnější z nich za 0,01 Kč. Akce se nevztahuje na léčivé přípravky Dr.Max. a zlevněné položky z březnového letáku a kupóny. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.
229
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Dr. Max Hot&Cold Therapy termopolštářek 1 ks

50125472

Úvod

Hřejivý a chladivý gelový polštářek pro opakované použití s praktickým látkovým obalem a elastickým páskem pro upevnění. Gel je bezpečný a netoxický. Rozměr polštářku je 12 x 29 cm.

  • hřejivý obklad pomáhá při bolestech svalů a zad, zmírňuje křeče, uvolňuje napětí a stimuluje krevní oběh
  • chladivý obklad pomáhá zmírnit otok, přináší úlevu při bolestech, při bodnutí hmyzem a lehkých popáleninách

Použití

Hot Therapy: Polštářek ponořte do nádoby s vodou, která je zahřátá na 80 °C na dobu max. 8 min. Nádoba s vodou musí být po celou dobu odstraněna ze zdroje tepla. Nebo vložte polštářek do nádoby s vodou a celé dejte do mikrovlnné trouby. Troubu nastavte na výkon max. 600 W a polštářek zahřívejte max. 3 minuty.

Po vyjmutí z vodní lázně vložte polštářek do látkového obalu a nechte ho přiložený na požadovaném místě tak dlouho, dokud vám to bude příjemné. Jakmile polštářek dosáhne pokojové teploty, postup opakujte. Nikdy neohřívejte obklad přímo v mikrovlnné troubě ani jinou metodou bez použití vodní lázně!

Cold Therapy: Vložte polštářek do chladničky nebo mrazničky alespoň na dvě hodiny. Polštářek zůstává pružný i po zchlazení v mrazničce.

Polštářek vložte do látkového obalu a poté upevněte na těle. Nechte ho přiložený nejdéle 20 minut a poté počkejte 20 minut, než chladivý obklad znovu přiložíte.


Upozornění

Polštářek je určen pouze pro vnější použití. Nikdy ho nepoužívejte přímo na pokožku, ale vždy nejprve vložte do přiloženého látkového obalu. Nepřikládejte polštářek na poškozenou nebo citlivou pokožku. Pokud vám není polštářek příjemný, okamžitě ho z těla odstraňte.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.