Doplněk stravy

Dr. Max Zinek 15 mg 100 tablet

Značka: DR. MAX

Přípravek Dr. Max Zinek 15 mg obsahuje vysoce vstřebatelný organický zinek, který je důležitý nejen pro zdravé vlasy, pokožku a nehty, ale i Vaši imunitu.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu libovolné kombinace 3 označených produktů značky Dr.Max obdržíte nejlevnější z nich za 0,01 Kč. Akce se nevztahuje na léčivé přípravky Dr.Max. a zlevněné položky z březnového letáku a kupóny. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.
149

Cena za 100 kusů: 149,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Dr. Max Zinek 15 mg 100 tablet

50123892

Úvod

Zinek v organické formě citrátu zinečnatého s vysokou vstřebatelností. Po zdravé vlasy, pokožku, nehty a imunitu. Zinek je minerál nepostradatelný pro lidský organismus. Je nezbytný pro celou řadu biologických funkcí a je složkou mnoha enzymů v lidském těle.

Hlavní vlastnosti zinku:

  • přispívá k udržení normálního stavu pokožky, vlasů a nehtů
  • je důležitý pro udržení normální hladiny testosteronu v krvi a pro normální plodnost a reprodukci
  • pozitivně působí na imunitní systém
  • pomáhá chránit organismus před volnými radikály
  • přispívá k normální syntéze bílkovin a normálnímu metabolismu makroživin
  • přispívá k normálním kognitivním funkcím a zraku

Dávkování

Užívejte 1 tabletu denně.


Složení

Zinek 15 mg (150 % referenční hodnoty příjmu) v jedné tabletě.

Stabilizátor (uhličitan vápenatý), citrát zinečnatý, zahušťovadlo (mikrokrystalická celulóza), kukuřičný škrob, stabilizátor (zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulózy), maltodextrin, protispékavé látky (oxid křemičitý, hořečnaté soli mastných kyselin), emulgátor (hydroxypropylmethylcelulóza), leštící látka (polyvinylalkohol), stabilizátor (sodná sůl karboxymethylcelulózy), protispékavá látka (talek).


Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou a pestrou stravu a zdravý životní styl. Ukládejte mimo dosah dětí. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy.

Pokud máte zájem o odběr většího množství, rádi Vám vytvoříme individuální cenovou nabídku. Kontaktujte nás na e-mailu: jaroslav.slesingr@drmax.cz

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.